Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 631 / 103 / 0
Dostałam teraz estazolam zamiast diazepamu bo na mnie nie działał, mam już taką tolerke na benzo. Ale jeszcze tak z tydzień, żebym doszła do siebie po ostatnich wydarzeniach i schodzę z benzo i zostawiam je tylko na awaryjne sytuacje, ewentualnie żeby się od czasu do czasu trochę porobić. Mam nadzieję że ta benzo da mi się w końcu porządnie wyspać, bo mam epilepsję i już z braku porządnego snu mi się zaczyna lewa ręka trząść jakbym miała Parkinsona. Jak tylko to ogarnę to schodzę i z lorka i z estazolamu. Nie będę tego ciągnąć w nieskończoność, nawet psychiatra mi dziś powiedzial, ze chce mi pomóc, ale żebym sobie tym życia nie spieprzyła. Jakoś mnie to uderzyło
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 11 / 1 / 0
Hej, estasolam na sen przy diazepamie czy lorasepamie to jak powietrze bez tlenu. No ale może należysz do tych kilku procent ludności która odczuje działanie estasolamu.
Estasolam brała moja babcia w dawce 4mg przez dobre 10 lat. Aż umarła i zostało mi kilka opakowań. Z tym że na mnie to nie działa bo ja używam marihuany.
  • 631 / 103 / 0
Ja dostałam estazolam po tym jak się okazało że lorazepam działa na mnie podobnie jak alpra, tylko że nawet lepiej. Zamiast mnie usypiać - pobudza do działania, zanikają lęki i czuję się po nim po prostu lepiej. Estazolam był kolejnym lekiem w celach nasennych. Wypróbuje go jako zamiennik lorazepamu może kiedyś. Na razie już zeszło na klony, bo mam epilepsję i muszę zacząć się wysypiać bo mi się zaczęło rzucać na lewą rękę i mnie tak trzepie z braku porządnego snu że wyglądam jakbym miała Parkinsona
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 1660 / 300 / 0
Miałem okazję niedawno na czysto spróbować Estazolamu. Wcześniej unikałem go jak ognia, bo słyszałem, że on się tylko do spania nadaje.
Tymczasem, pięknie pobudza, wjeżdża typowy benzo humorek i gadka, ciało rozluźnione jak chodzenie po chmurach. Długo działa. Nie miesza w głowie jak klonazepam czy lorazepam, jest to mentalnie "czyste" benzo.
Oczywiście, moja opinia jest w pełni subiektywna, wszak na mnie benzodiazepiny działają paradoksalnie. Niektórzy zapewne pójdą po tym spać, dla mnie to daje energię ekstrawertyczną.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 188 / 28 / 0
Cześć, czy uważacie, że estazolam to słabe benzo ?
Nie mam na myśli porównania jego mocy do takich " potworów " jak klonazepam czy lorazepam ale tak na " czysto ", na " solo ".
Pozdrawiam
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 1425 / 89 / 2
@Angelus14 Estazolam Jest dosyć mocny i spokojnie może urwać ci się film, albo zgon w łóżku i długi sen.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.