Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 625 / 102 / 0
Dostałam teraz estazolam zamiast diazepamu bo na mnie nie działał, mam już taką tolerke na benzo. Ale jeszcze tak z tydzień, żebym doszła do siebie po ostatnich wydarzeniach i schodzę z benzo i zostawiam je tylko na awaryjne sytuacje, ewentualnie żeby się od czasu do czasu trochę porobić. Mam nadzieję że ta benzo da mi się w końcu porządnie wyspać, bo mam epilepsję i już z braku porządnego snu mi się zaczyna lewa ręka trząść jakbym miała Parkinsona. Jak tylko to ogarnę to schodzę i z lorka i z estazolamu. Nie będę tego ciągnąć w nieskończoność, nawet psychiatra mi dziś powiedzial, ze chce mi pomóc, ale żebym sobie tym życia nie spieprzyła. Jakoś mnie to uderzyło
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 10 / 1 / 0
Hej, estasolam na sen przy diazepamie czy lorasepamie to jak powietrze bez tlenu. No ale może należysz do tych kilku procent ludności która odczuje działanie estasolamu.
Estasolam brała moja babcia w dawce 4mg przez dobre 10 lat. Aż umarła i zostało mi kilka opakowań. Z tym że na mnie to nie działa bo ja używam marihuany.
  • 625 / 102 / 0
Ja dostałam estazolam po tym jak się okazało że lorazepam działa na mnie podobnie jak alpra, tylko że nawet lepiej. Zamiast mnie usypiać - pobudza do działania, zanikają lęki i czuję się po nim po prostu lepiej. Estazolam był kolejnym lekiem w celach nasennych. Wypróbuje go jako zamiennik lorazepamu może kiedyś. Na razie już zeszło na klony, bo mam epilepsję i muszę zacząć się wysypiać bo mi się zaczęło rzucać na lewą rękę i mnie tak trzepie z braku porządnego snu że wyglądam jakbym miała Parkinsona
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 1649 / 288 / 0
Miałem okazję niedawno na czysto spróbować Estazolamu. Wcześniej unikałem go jak ognia, bo słyszałem, że on się tylko do spania nadaje.
Tymczasem, pięknie pobudza, wjeżdża typowy benzo humorek i gadka, ciało rozluźnione jak chodzenie po chmurach. Długo działa. Nie miesza w głowie jak klonazepam czy lorazepam, jest to mentalnie "czyste" benzo.
Oczywiście, moja opinia jest w pełni subiektywna, wszak na mnie benzodiazepiny działają paradoksalnie. Niektórzy zapewne pójdą po tym spać, dla mnie to daje energię ekstrawertyczną.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Znów narkotyki w paczkach. Mężczyzna odebrał przez pomyłkę przesyłkę. Co z adresatem?

W Siedlcach doszło do nietypowego zatrzymania mężczyzny podejrzanego o handel narkotykami. Wszystko zaczęło się od omyłkowo wydanych paczek w punkcie kurierskim, w których znajdowały się środki odurzające.

Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN

FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”

Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".