Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2302 / 399 / 0
Jeżeli dwa lata temu było od plombowane to na pewno straciło aromat, ale moc - nie sądzę. Nawet lufka znaleziona po paru latach z nabiciem ładnie klepnelo.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12823 / 2496 / 0
Dużo lepszym pojemnikiem na przechowywanie jest słoik. Po 2 latach będzie nadal klepać, choć profil działania może się nieco zmienić.
  • 2117 / 351 / 0
Próbował ktoś tego CG 25% indica? Jak w porównaniu do Bakera
like the others before you
one by one we will take you
  • 81 / 12 / 0
CG? Co to za odmiana?
  • 2302 / 399 / 0
Zapewne literówka zjaranego czlowieka. Ja znam OG - Oryginał Gangster dawny Krypton.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2117 / 351 / 0
18 stycznia 2025mietowy3 pisze:
Zapewne literówka zjaranego czlowieka.
Nie oceniaj innych wiecznie, zakompleksieńcze. Literówę prędzej sam walniesz bo nie możesz się nawet delektować dobrodziejstwami marihuany bez silnego benzo, wraku.
Aha, nie uczyniłem żadnego błędu CG to Canpy Growth 25% (Spectrum).

Teraz głównie to na aptecznych półkach, deficyty świętego grala CG 20. Muszę się rozeznać, zostało mi 5 g niedługo muszę po receptę a następnie z dychę zioła. Chciałbym dychę na mies spożywać
  • 2302 / 399 / 0
Canopy Growth to nie odmiana tylko firma. Odmiana to OG - Oryginal Gangster dawny Krypton. Proszę bez wycieczek osobistych.
  • 2117 / 351 / 0
Jakiś czas temu czytałem że mają wejść nowe odmiany od Aurory też jakieś mocarze 25%+ ktoś próbował i czy to jest wgl dostępne jak np 20 albo 22?

@mietowy3 sam uprawiasz wycieczki oceniając innych- ode mnie won, nigdzie nie napisałem że CG to odmiana. Nie sądziłem, że ktoś może być tak niekumaty.
  • 5 / 1 / 0
Chętnie podzielę się wrażeniami z (pierwszej stacjonarnej) wizyty celem kontynuowania terapii. Akurat w oknie między zajęciami udało mi się dotrzeć skmką na ursus, klinika zaraz obok stacji.

No, śmieszna była ta wizyta, doktorek ledwo po studiach na oko, inny niż przez teleporady. Gdyby nie moje, z przezorności, użalania jaki to chory jestem i jak długo termin fizjoterapii na nfz, i jaki to psychiatra zacofany bo benzo wciska na sen; to wizyta sprowadziłaby się do: "czy tyle starczyło od ostatniej wizyty? Jaka odmiana wariacie %-D ? 15 czy 30 gramów? Ale nie nadużywa pan mam nadzieję? i uśmieszek"
Polecam, ach ten nasz polski cyrk...
  • 683 / 174 / 0
Sirius - mocna indy, ale nie ma prawie działania antydepresyjnego oraz przeciwlękowego. Dobra na silny ból, faktycznie pomaga także na brak apetytu. Może wzmagać kreatywne myślenie. Zapach mocno ziemisty, bez rewelacji. Wygląd dosyć ciemne kwiaty.
Rockstar - bardzo mocna ciężka indy. Poskłada każdego migusiem do snu. Bardzo silne działanie przeciwbólowe. Może być porównywalna do odmiany MK. Następnego dnia mocne zamulenie. Zapach bardzo intensywny przyjemny aromatyczny ziołowy.
Galaxywalker - niezwykła hybryda z przewagą indy. Najbardziej moim zdaniem przypomina LA Confidential w każdym z pozytywnych jego aspektów. Rewelacyjnie rozluźnia mięśnie, pomaga na spastyczność, na nasilony ból, stres, depresję oraz lęki. Świetna zrównoważona wszechstronna odmiana. Dobra zarówna na sen jak i na kreatywne zajęcia w ciągu dnia. Działanie jest silne aczkolwiek niezwykle łagodne i bardzo przyjemne bez jakichkolwiek najdrobniejszych nawet nieprzyjemnych zawirowań, powiedziałbym że jest jak aksamit. Kwiaty także przypominają kolorem i zapachem te z LA tyle że są luźne, mniej zbite. Zero uczucia ciężkiej głowy następnego dnia.
Island Sweet Skunk - jak na skunka bardzo łagodne działanie bez paranoi. Super sprawdzi się na zmęczenie i stres. Idzie mocno na oczy. Zauważalne działanie antydepresyjne i lekko przeciwbólowe. Godna uwagi i polecenia Sativa. Znacznie jednak łagodniejsza odmiana niż przykładowo Red2 jeśli chodzi o aspekty typowe dla sativ. Kwiaty niezwykle luźne i bardzo drobne, kolor jasno zielony. W zapachu lekko kwaśny aromat ale w smaku rewelacja, faktycznie czuć słodkie owoce.
Wszystko testowane od S-Lab. Oceny mocne 8,5/10, a jeśli idzie o Galaxywalkera to nawet 9. Wszystkie susze świetnie wysuszone choć nadal żywiczne dlatego w pudełku jest sporo więcej niż u innych producentów.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.