wczorajmietowy3 pisze: Zapewne literówka zjaranego czlowieka.
Aha, nie uczyniłem żadnego błędu CG to Canpy Growth 25% (Spectrum).
Teraz głównie to na aptecznych półkach, deficyty świętego grala CG 20. Muszę się rozeznać, zostało mi 5 g niedługo muszę po receptę a następnie z dychę zioła. Chciałbym dychę na mies spożywać
@mietowy3 sam uprawiasz wycieczki oceniając innych- ode mnie won, nigdzie nie napisałem że CG to odmiana. Nie sądziłem, że ktoś może być tak niekumaty.
No, śmieszna była ta wizyta, doktorek ledwo po studiach na oko, inny niż przez teleporady. Gdyby nie moje, z przezorności, użalania jaki to chory jestem i jak długo termin fizjoterapii na nfz, i jaki to psychiatra zacofany bo benzo wciska na sen; to wizyta sprowadziłaby się do: "czy tyle starczyło od ostatniej wizyty? Jaka odmiana wariacie ? 15 czy 30 gramów? Ale nie nadużywa pan mam nadzieję? i uśmieszek"
Polecam, ach ten nasz polski cyrk...
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu
Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.
Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol
Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!