Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
Powiedzcie mi czy aurora GH zamknięta od 2 lat w oryginalnym opakowaniu może się zepsuć typu zaplesniec czy stracić power? Czasem jak odkrece to już nie ma tego aromatu jak na początku, wrzuciłem tam bovedę żeby nie wyschło ale mam mieszane odczucia
  • 2175 / 372 / 0
Jeżeli dwa lata temu było od plombowane to na pewno straciło aromat, ale moc - nie sądzę. Nawet lufka znaleziona po paru latach z nabiciem ładnie klepnelo.
  • 12401 / 2409 / 0
Dużo lepszym pojemnikiem na przechowywanie jest słoik. Po 2 latach będzie nadal klepać, choć profil działania może się nieco zmienić.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"

Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.

Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu

Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.

Kokaina w cukierkach. Rekordowy przemyt udaremniony

Władze celne na lotnisku Haneda w Tokio skonfiskowały 15 kilogramów kokainy od jednego z pasażerów. Agencja Kyodo wskazuje, że to rekordowy wynik w skali kraju.