one by one we will take you
18 stycznia 2025mietowy3 pisze: Zapewne literówka zjaranego czlowieka.
Aha, nie uczyniłem żadnego błędu CG to Canpy Growth 25% (Spectrum).
Teraz głównie to na aptecznych półkach, deficyty świętego grala CG 20. Muszę się rozeznać, zostało mi 5 g niedługo muszę po receptę a następnie z dychę zioła. Chciałbym dychę na mies spożywać
@mietowy3 sam uprawiasz wycieczki oceniając innych- ode mnie won, nigdzie nie napisałem że CG to odmiana. Nie sądziłem, że ktoś może być tak niekumaty.
No, śmieszna była ta wizyta, doktorek ledwo po studiach na oko, inny niż przez teleporady. Gdyby nie moje, z przezorności, użalania jaki to chory jestem i jak długo termin fizjoterapii na nfz, i jaki to psychiatra zacofany bo benzo wciska na sen; to wizyta sprowadziłaby się do: "czy tyle starczyło od ostatniej wizyty? Jaka odmiana wariacie
Polecam, ach ten nasz polski cyrk...
Rockstar - bardzo mocna ciężka indy. Poskłada każdego migusiem do snu. Bardzo silne działanie przeciwbólowe. Może być porównywalna do odmiany MK. Następnego dnia mocne zamulenie. Zapach bardzo intensywny przyjemny aromatyczny ziołowy.
Galaxywalker - niezwykła hybryda z przewagą indy. Najbardziej moim zdaniem przypomina LA Confidential w każdym z pozytywnych jego aspektów. Rewelacyjnie rozluźnia mięśnie, pomaga na spastyczność, na nasilony ból, stres, depresję oraz lęki. Świetna zrównoważona wszechstronna odmiana. Dobra zarówna na sen jak i na kreatywne zajęcia w ciągu dnia. Działanie jest silne aczkolwiek niezwykle łagodne i bardzo przyjemne bez jakichkolwiek najdrobniejszych nawet nieprzyjemnych zawirowań, powiedziałbym że jest jak aksamit. Kwiaty także przypominają kolorem i zapachem te z LA tyle że są luźne, mniej zbite. Zero uczucia ciężkiej głowy następnego dnia.
Island Sweet Skunk - jak na skunka bardzo łagodne działanie bez paranoi. Super sprawdzi się na zmęczenie i stres. Idzie mocno na oczy. Zauważalne działanie antydepresyjne i lekko przeciwbólowe. Godna uwagi i polecenia Sativa. Znacznie jednak łagodniejsza odmiana niż przykładowo Red2 jeśli chodzi o aspekty typowe dla sativ. Kwiaty niezwykle luźne i bardzo drobne, kolor jasno zielony. W zapachu lekko kwaśny aromat ale w smaku rewelacja, faktycznie czuć słodkie owoce.
Wszystko testowane od S-Lab. Oceny mocne 8,5/10, a jeśli idzie o Galaxywalkera to nawet 9. Wszystkie susze świetnie wysuszone choć nadal żywiczne dlatego w pudełku jest sporo więcej niż u innych producentów.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.