Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 654 / 416 / 0
Tak, próbowałem wszystkiego. LSD, psylocybiny, ketaminy i pochodnych, DMT, 4homet. Wszystkie te doświadczenia są dla mnie bardzo niekomfortowe ponieważ brakuje w nich elementu euforii. Można powiedzieć, że nic na mnie nie działa tak jak przed braniem leków SNRI co można potraktować analogicznie do tego jak się czuje teraz.
Odpowiadając na poniższe pytanie. Przed SNRI byłem przeciwieństwem tego jak się czuję obecnie.
Emocjonalny, nadwrażliwy, towarzyski, empatyczny, libido na bardzo wysokim poziomie.
Tego nie da się z niczym pomylić, nie wkręcam sobie niczego. To leki wywołały u mnie stan w którym się dziś znajduję i jestem w stu procentach o tym przekonany.
Pokładam jeszcze wielką nadzieje w ibogainie niestety nie mam do niej żadnego dostępu.
Żeby jeszcze sprostować sytuację w lutym zeszłego roku skończyłem roczną terapię w ośrodku odwykowym i obecnie nie przyjmuje od tego czasu żadnych substancji psychoaktywnych tj beta ketonów, THC, alkoholu, metaamfetaminy i benzodiazepin od których byłem uzależniony i które mogą powodować podobne stany w których się znajduję teraz co daje mi 21 miesięcy trzeźwości.
  • 2443 / 497 / 0
To niestety, ale nie wiem. Sprostuję, że w moim przypadku odblok kwasem wyglądał tak, jakby wyciągnąć przeszkodę uniemożliwiającą zębatce działanie. Było to natychmiastowe. Dziwi mnie, że nie odblokowało Ci emocji. Ciekawe co z empatogenami, jednak ja w tym zakresie doświadczeniem nie mogę się podzielić.
23 grudnia 2024SerioSergio pisze:
Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!

Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!

Piła: Z marihuaną przyszedł do policjantów

Funkcjonariusze Wydziału Kryminalnego zatrzymali dwie osoby poszukiwane w jednym z mieszkań w centrum Piły. Podczas czynności do tego samego mieszkania przyszedł inny mężczyzna, który nie spodziewał się tam widoku policjantów. 29-latek posiadał przy sobie marihuanę i też został zatrzymany - informuje sierż. szt. Wojciech Zeszot z KPP w Pile.

Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu

Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.