Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2650 / 42 / 0
Schodzę z 0,5 litra butli.
Dawki dochodziły do 2,5ml co godzinę, dwie.
Zostawiłem sobie 20 ml na schodzenie z dawek.
2 ml co 3h i potem jak Zostanie 10 ml, rozłożę je na 1 ml co 4h.
Mam nadzieję że obejdzie się bez większych turbulencji.
Butle 250 ml odstawiałem CT, bez żadnych problemów.

Mam już na prawdę dosyć tej substancji, cieszę się, że to koniec.
Za parę miesięcy może wznowie wznowu, ale butelki najwyżej 250 ml, wyżej bez sensu.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 5946 / 1228 / 43
Załatw sobie baklofen.
Ja po gieblu dostawałem delirium.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2650 / 42 / 0
Londo, ale nie schodziłeś z dawek nie?
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 5946 / 1228 / 43
Nie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2650 / 42 / 0
Mamy to.
Na początku odstawki jak pomijałem i zmniejszałem dawki, faktycznie wkradła się delirka lekka, trzęsące ręce, ale 1ml załatwiał sprawę.
Właśnie skończyłem pare h temu ostatnią zalewkę i jest całkiem w porządku.
W koncu się wyspie porządnie.

Jebac GBL.

Fuzja - D5

Update.
Jest świetnie. Prawie żadnych uboków.
Chwalmy Pana!

Świetnie spędzone tygodnia bez żadnej zwały xD
Takie ćpanie, to panie jak najbardziej , dobry deal.
Polecam schodzenie z dawek, jest po prostu cudownie. Ahh...
Nie mam nawet humoru obniżonego.

A tak się bałem, buu.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.