Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Dawki dochodziły do 2,5ml co godzinę, dwie.
Zostawiłem sobie 20 ml na schodzenie z dawek.
2 ml co 3h i potem jak Zostanie 10 ml, rozłożę je na 1 ml co 4h.
Mam nadzieję że obejdzie się bez większych turbulencji.
Butle 250 ml odstawiałem CT, bez żadnych problemów.
Mam już na prawdę dosyć tej substancji, cieszę się, że to koniec.
Za parę miesięcy może wznowie wznowu, ale butelki najwyżej 250 ml, wyżej bez sensu.
Na początku odstawki jak pomijałem i zmniejszałem dawki, faktycznie wkradła się delirka lekka, trzęsące ręce, ale 1ml załatwiał sprawę.
Właśnie skończyłem pare h temu ostatnią zalewkę i jest całkiem w porządku.
W koncu się wyspie porządnie.
Jebac GBL.
Fuzja - D5
Update.
Jest świetnie. Prawie żadnych uboków.
Chwalmy Pana!
Świetnie spędzone tygodnia bez żadnej zwały xD
Takie ćpanie, to panie jak najbardziej , dobry deal.
Polecam schodzenie z dawek, jest po prostu cudownie. Ahh...
Nie mam nawet humoru obniżonego.
A tak się bałem, buu.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.