Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2651 / 42 / 0
Schodzę z 0,5 litra butli.
Dawki dochodziły do 2,5ml co godzinę, dwie.
Zostawiłem sobie 20 ml na schodzenie z dawek.
2 ml co 3h i potem jak Zostanie 10 ml, rozłożę je na 1 ml co 4h.
Mam nadzieję że obejdzie się bez większych turbulencji.
Butle 250 ml odstawiałem CT, bez żadnych problemów.

Mam już na prawdę dosyć tej substancji, cieszę się, że to koniec.
Za parę miesięcy może wznowie wznowu, ale butelki najwyżej 250 ml, wyżej bez sensu.
Uwaga! Użytkownik ShadySharky jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5985 / 1237 / 43
Załatw sobie baklofen.
Ja po gieblu dostawałem delirium.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2651 / 42 / 0
Londo, ale nie schodziłeś z dawek nie?
Uwaga! Użytkownik ShadySharky jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5985 / 1237 / 43
Nie.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2651 / 42 / 0
Mamy to.
Na początku odstawki jak pomijałem i zmniejszałem dawki, faktycznie wkradła się delirka lekka, trzęsące ręce, ale 1ml załatwiał sprawę.
Właśnie skończyłem pare h temu ostatnią zalewkę i jest całkiem w porządku.
W koncu się wyspie porządnie.

Jebac GBL.

Fuzja - D5

Update.
Jest świetnie. Prawie żadnych uboków.
Chwalmy Pana!

Świetnie spędzone tygodnia bez żadnej zwały xD
Takie ćpanie, to panie jak najbardziej , dobry deal.
Polecam schodzenie z dawek, jest po prostu cudownie. Ahh...
Nie mam nawet humoru obniżonego.

A tak się bałem, buu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.