Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Leki jakieś bierzesz? Jak suszyłeś.
Finalnie wziąłem właśnie 2g suszonych i było bardzo milusio, podjazdu do kwasu to nie ma ale też mam wrażenie że bani nie ryje tak ostro;) dziewczyna wzięła 1.5g i oprócz mocnego bodyload'u i krótkiego płaczu też się dobrze czuła. Jakby ktoś kiedyś szukał odpowiedzi na samo pytanie to wydaje mi się za dawka jeden gram APE'A na pierwszy raz jest zdrowo rozsądkowa
16 sierpnia 2024dawidczerwonka2023 pisze: Wczoraj około 19:30 zjadłem 1.6 grzyba odmiana mazatec to był pierwszy raz, czytałem że to zadziała od 30minut do godziny, nic nie czułem godzinę dwie od wzięcia dopiero po 3 godzinie nagle zlal mnie pot było mi duszno nie dobrze na brzuchu gdzieś jeszcze z półtorej godziny bardzo źle się czulem aż poszedłem spać, wie ktoś co to było? Źle mi weszło czy o chuj tu chodzi? Zupełnie nie tego się spodziewałem
Wracając jednak do heroic dose i lemona, to na pewno warto sprawdzić i nie ma co się cykać, szczególnie jak się jest tak wprawionym w psychodelii jak Ty, omertse.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.