Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Pewnie kwestia koncentracji psylocybiny akurat w tej porcji byla niska ale ktoz by to mogl zgadnac . Juz tak nieraz bylo , ze 3g wystrzelilo mnie jak conajmniej 4 albo 2 niczym mocne 3 i vice-versa ...
Cienka jest granica miedzy lekkim lotem a niedosytem moze veteran @Mario Escobar mi cos podpowie ?
Właśnie między innymi dlatego nie schodzę poniżej 5g ostatnimi czasy: jak materiał będzie słabszy niż średnia krajowa, to i tak będzie bardzo dobrze, zaś jeżeli będzie moc, to cóż - żegnaj ego, do zobaczenia za kilka godzin haha.
Prawdą jest jednak, że krzywych jazd nie miewam, nawet jak jest to poziom niszczyciela światów, to moje pełne zaufanie do grzybów nie dopuszcza myśli, że cokolwiek mi grozi. Wierzcie lub nie, na ostatni tripie robiło się nieciekawie, tak jakby Grzyby sobie stroiły ze mnie żarty. Na głos wypowiedziałem: też jestem równy bogom! Wszystko nagle ustało, jakbym wręcz przywołał ich do porządku. Nie ma takiego bicia, nawet wobec istot astralnych można być asertywnym ;)
Leki jakieś bierzesz? Jak suszyłeś.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.
14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy
- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.
10 skutecznych sposobów na odstawienie marihuany – przewodnik krok po kroku
Marihuana, choć przez wielu postrzegana jako substancja rekreacyjna, może znacząco wpłynąć na codzienne funkcjonowanie. Regularne używanie zioła bywa sposobem na relaks lub ucieczkę od problemów, ale w dłuższej perspektywie może prowadzić do uzależnienia psychicznego, zmniejszonej produktywności, a nawet izolacji społecznej. Z czasem, nawyk palenia staje się coraz bardziej obciążający dla zdrowia fizycznego i psychicznego, wpływając na koncentrację, motywację oraz ogólną jakość życia.