Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Leki jakieś bierzesz? Jak suszyłeś.
Finalnie wziąłem właśnie 2g suszonych i było bardzo milusio, podjazdu do kwasu to nie ma ale też mam wrażenie że bani nie ryje tak ostro;) dziewczyna wzięła 1.5g i oprócz mocnego bodyload'u i krótkiego płaczu też się dobrze czuła. Jakby ktoś kiedyś szukał odpowiedzi na samo pytanie to wydaje mi się za dawka jeden gram APE'A na pierwszy raz jest zdrowo rozsądkowa
16 sierpnia 2024dawidczerwonka2023 pisze: Wczoraj około 19:30 zjadłem 1.6 grzyba odmiana mazatec to był pierwszy raz, czytałem że to zadziała od 30minut do godziny, nic nie czułem godzinę dwie od wzięcia dopiero po 3 godzinie nagle zlal mnie pot było mi duszno nie dobrze na brzuchu gdzieś jeszcze z półtorej godziny bardzo źle się czulem aż poszedłem spać, wie ktoś co to było? Źle mi weszło czy o chuj tu chodzi? Zupełnie nie tego się spodziewałem
Wracając jednak do heroic dose i lemona, to na pewno warto sprawdzić i nie ma co się cykać, szczególnie jak się jest tak wprawionym w psychodelii jak Ty, omertse.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.