Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Straszne kurestwo, dreszcze, zepsuty termostat, jelita pracujące jak na opio skręcie i nawet bóle fantomowe poty i jakiś smród dziwny.
Nienawidzę tych skurwialych leków. Jebane suki. Za każdym razem się wpierdalam w tej objawy bo uzależnienie jest zbyt silne żeby odstawić całkowicie na dłużej niż miesiąc nie biorąc między czasie benzo albo opio - co komplikuje odstawienie pregi bo połączenie skręta z tą grupą substancji to proszenie się o traumy.
Po za tym straszne uczucie kiedy po baletach zamiast zjazdu narkotycznego pojawiają się te objawy od nowa.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Ma swoje pazury ten środek, to fakt, ale to i tak pierdola porównując do benzo z którymi długo ciągnąłem krzyżowe połączenie co cholernie odradzam bo prowadzi to do szybszego wystąpienia zespołu odstawiennego.
Przeniesiono @V44
Bralem dawki 2g i zszedlem pozniej az do 900mg dziennie i nie moglem zejść niżej.
Jak narazie bez płaczu wszystko idzie.
Benzo na odstawianie pregi to oczywiście tylko zamiana na coś innego w tym stylu.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.