Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Straszne kurestwo, dreszcze, zepsuty termostat, jelita pracujące jak na opio skręcie i nawet bóle fantomowe poty i jakiś smród dziwny.
Nienawidzę tych skurwialych leków. Jebane suki. Za każdym razem się wpierdalam w tej objawy bo uzależnienie jest zbyt silne żeby odstawić całkowicie na dłużej niż miesiąc nie biorąc między czasie benzo albo opio - co komplikuje odstawienie pregi bo połączenie skręta z tą grupą substancji to proszenie się o traumy.
Po za tym straszne uczucie kiedy po baletach zamiast zjazdu narkotycznego pojawiają się te objawy od nowa.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Ma swoje pazury ten środek, to fakt, ale to i tak pierdola porównując do benzo z którymi długo ciągnąłem krzyżowe połączenie co cholernie odradzam bo prowadzi to do szybszego wystąpienia zespołu odstawiennego.
Przeniesiono @V44
Bralem dawki 2g i zszedlem pozniej az do 900mg dziennie i nie moglem zejść niżej.
Jak narazie bez płaczu wszystko idzie.
Benzo na odstawianie pregi to oczywiście tylko zamiana na coś innego w tym stylu.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.