Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 51 / 1 / 0
dobra update w sprawie sprzed kilku dni, jeżeli ktoś używa na codzień różańca górskiego to może to zauwazalnie wplynac na sile dzialania oksykodonu (stestowane), także polecam na jakieś dwa dni przed wrzuceniem oksy zrobić przerwe od wspomninego adaptogena
  • 766 / 104 / 0
chłopaki potrzebuję szybkiej odpowiedzi.

dolor 40 da rade normalne do iv przerobić ?
  • 586 / 166 / 2
@toxic1337 wszystko się da, jeśli umiesz into chemia na zaawansowanym poziomie i masz sprzęt laboratoryjny, a tak poważnie to tak da się, aczkolwiek sam nigdy w życiu nic nie brałem iv.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 496 / 90 / 0
Tak 40 tak samo jak i 80 sie przerabia bez roznic.
:tabletki:
  • 5 / / 0
Jakie trzeba zachować odstępy między dawkami 80mg doustnie by nie dorobić się skręta po odstawieniu?
  • 72 / 31 / 0
@Hyperled2 nikt Ci nie odpowie jednoznacznie na to pytanie, bo to kwestia osobnicza. Zależy od czynników takich jak genetyka czy staż w opio. Ja np. mogę przez 3 dni jeść po 60-120mg/d, jak polecę dłużej to już pojawiają się objawy absty. Więc myślę, że 3x w tygodniu możesz spokojnie zarzucić, chociaż generalnie najlepiej jeść jak najrzadziej i to już abstrahując od fizycznego uzależnienia - wkręcenie psychiczne jest IMO znacznie gorsze, bo jak mózg sobie zakoduje codzienne czynności z fazą na opio to później na trzeźwo ciężko ogarnąć cokolwiek.
  • 5 / / 0
A na przykład lecąc co drugi dzień lub robiąc dwa dni przerwy w ogóle da się doprowadzić do skręta?

A Ty po 3 dniach jakbys potem nic nie brał to masz te lekkie objawy i przechodzi? Jakie to objawy i po jakim czasie?

Czy jednak po przekroczeniu magicznej granicy rozkręca się pełnoprawny skręt?

Czy zalecają się potem mniejszymi dawkami da się w końcu "wyłączyć" skręt?
  • 586 / 166 / 2
@Hyperled2
1. i to jak.
2. do przeczytania w temacie odtruwanie się od opioidów by DexPL czy coś takiego
3. skręt może nastąpić nawet po przyjmowanym 1mg przez dłuższy okres czasu.
4. i tak i nie, lepiej przejść na substytut typu buprenorfina.
  • 392 / 64 / 0
Zawiodłem się na iv. Wiedziałem, że ma "słaby wjazd", pisaliście też że nie ma wjazdu, ale myślałem że to takie przesadzone stwierdzenie. Jednak dosłownie nie ma wjazdu. Narzekają też na wjazd po fentanylu, ale nawet on jest w chuj przyjemny (w szpitalu dostawałem) a oxy? Po prostu zamiast po 0.5-1h zaczyna działać po kilku/nastu sekundach, i działa mocniej. A kolega tak zachwalał, jak w szpitalu dostawał, że cudownie było, a po morfinie chujowo.
Z półtora roku temu straciłem kabelkowe dziewictwo właśnie dla majuni, i jeden sevredol 20mg chujowo przerobiony, z dużymi stratami, dodatkowo podane +-2/3 strzykawki mnie rozłożyło z przyjemności. Najprzyjemniejsze uczucie jakiego doświadczyłem w życiu. Tutaj oxy sie nie umywa nawet.

Dodatkowo jesli chodzi o dolory, to bardzo dużo pierdolenia się. Sevredol to wystarczy zmyć otoczke, pokruszyć używając lekkiej siły, zalać wodą, podgrzać
zamieszać wrzucić filterek od papierosa i zaciągnąć do pompki, igła - żyła - orgazm %-D.

Natomiast dolory (40tki) - zmyć otoczke, męczyć się z kruszeniem a i tak część zostanie w postaci malutkich kawałków. Woda, mieszanie, filtrować trzeba jak metkata czy kode metodą strzykawkową, (bo filterek od szluga nie da sobie rady i wyjdzie biały roztwór, a ja nie desperat) czyli do strzykawki upchać porwanego papieru toaletowego (na szczęscie starczy na kilka mm, nie trzeba nawet 0.5ml więc łatwo przechodzi), i dopiero taki roztwór można walić.

Ja jeszcze po filtracji dałem z powrotem na łyche i podgrzałem, żeby wyzabijać bakterie, jedynie do momentu jak zobaczyłem na dnie małe pęcherzyki powietrza, po zdjęciu z ognia troche dymiło (oxy chyba dość prędko ulega destrukcji w wysokiej temp?). Dolałem z z mililitr czy dwa wody fizjologicznej coby ochłodzić, poczekałem jeszcze chwile i zaciągnąłem do pompki i wiadomo co dalej. Podsumowując, jedyny sens dla IV widzę, jak ktoś ma fetysz i wszystko chce dawać w żyłę, lub jak się jest zdesperowanym, a została ci ostatnia dawka, za mała żeby zbić skręta/porobić innym sposobem niż igła.
25 listopada 2024Merx pisze:
@krzychv dexa już z nami nie ma, miał piękny pogrzeb [*] (jako członek teamu oczywiście i użytkownik forum)
Vape peny z 'oksykodonem' sam zgłaszałem do sinu i do Mestosława, jednak jak widać vendorzy wygrali, chuj im w dupę z całego serca.
Cóż to się stało? I co masz na myśli "vendorzy wygrali"? No nie gadaj, że dex palił to i zmarł.
Scalono post. - {krzychv}
  • 586 / 166 / 2
DEXA JUŻ Z NAMI NIE MA JAKO CZŁONEK TEAMU MODERATORSKIEGO I CZŁONEK FORUM. NIKT NIE ZGINĄŁ XD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator z Wrocławia stanie przed sądem. Chodzi o ciastka z marihuaną

Bartosz F., prokurator z Wrocławia, jest oskarżony o poczęstowanie kobiety ciastkami z marihuaną. Do zdarzenia doszło w jednym z pokoi hotelowych w Lublinie. Grożą mu 3 lata więzienia.

Zapach palonej marihuany wystarczającym powodem do przeszukania samochodu przez policję w Illinois

Sąd Najwyższy Illinois orzekł, że zapach marihuany jest podstawą do przeszukania samochodu przez policję. Tym samym nie zgodził się z wcześniejszym orzeczeniem sądu, zgodnie z którym sam zapach palonej marihuany nie jest wystarczającym powodem do przeszukania auta.

Konopie w jednej grupie z heroiną? Analiza kontrowersyjnej klasyfikacji i działania Wolnych Konopi

Problem klasyfikacji konopi i innych substancji psychoaktywnych w Polsce W Polsce konopie zostały zaklasyfikowane do grupy I-N, czyli tej samej kategorii co heroina, fentanyl czy kokaina. Grupa ta obejmuje substancje o wysokim potencjale uzależniającym, które mogą być stosowane wyłącznie w celach medycznych, naukowych i przemysłowych. Tymczasem liczne badania naukowe wskazują, że konopie nie wykazują wysokiego potencjału uzależniającego porównywalnego do substancji wymienionych w tej grupie.