Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 335 / 34 / 0
Ja wziąłem trzy dni po 5-10mg to dopiero pod tygodniu towar działał jak trzeba.
  • 335 / 34 / 0
Spotkał się ktoś z Fejkowymi Oxydolor 40mg. Nie wiem co jest grane ale normalnie kiedyś czułem te 5-10mg. To teraz jak wrzucam pół tabsa. To lekko wyczuwalny efekt jedynie na oczach coś czuć jakby było, przeciwbolowo nawet efekt mizerny. Tabsy wyglądają na oryginalne i nie są przeterminowane. Euforii dosłownie zero. Śmieszne jest to, że 60mg kodeiny potrafi mnie zrobić trzy razy lepiej. Ostatnio jadłem oxy rok temu i taka chujoza też tak zauważyliście?
  • 172 / 63 / 0
20 listopada 2024FotherMucker pisze:
Ktoś tak miał jak wcześniej pił herbatę z kratomu to teraz oksy słabo działa?
Substancja metabolizowana jest wątrobowo przy udziale cytochromu P450. Szczególne znaczenie mają w jego przypadku enzymy CYP2D6 oraz CYP3A4. W efekcie powstają metabolity takie jak noroksykodon, oksymorfon oraz noroksymorfon.
Kratom niby silnie blokuję CYP2D6
Metabolity oxy wykazują znikomy % ogólnego działania, więc nawet jakbyś jadł silne inhibitory P450 to i tak powinno klepać jak trzeba.

Nie ma opcji żebyś bez tolerki nie poczuł 20mg oxy, dostałeś jakieś fejki i tyle. Ja cokolwiek bym nie łykał i w obojętnie jakim stanie się znajdował to po przerwie od opio 20mg oxy zawsze wchodzi mięciutko,. Tylko że ja to biorę prosto z apteki, więc nie muszę się bać o wyjebkę.
  • 13 / 1 / 0
Słuchajcie zrobiłem eksperyment. Do zbiorniczka w epapieorsie Lost Vape Thelema elite (z 3ml może było olejku) wsypałem nożykiem rozkruszoną 1 tabletkę oxydoloru. Dobrze rozkruszona. Potrząsnąłem, zostawiłem na jakieś 30 minut, dalej potrząsałem. Na grzałce 0.6ohma ustawiłem 10W. Wziąłem z trzy porządne buchy, po dosłownie 1-2 minutach już czuć subtelne wejście substancji, po 10 minutach czuć tak jakbyśmy zesniffowali (dość „lagodna”faza w porównaniu do p.o oczywiście, lub i.v). Także ekonomia na pewno na plus. Dodam że zjadam codziennie od 3 miesięcy minimum 150mg dziennie.
  • 600 / 107 / 0
Ostrzegam innych userów przed latajcych w różnych miejscach na grupkach itp. vape penami z niby oksykodonem. W srodku są nitazeny, niebezpieczne pochodne fenta. Łatwo można się przekręcić, potwierdzone info. Jak ktoś wam proponuje radzę nie brać lub zachować szczególną ostrożność
:tabletki:
  • 1 / / 0
bardzo prosze o odpowiedz, nie mam pojęcia w temacie
czy jest szansa ze przedawkowanie oksykodonu, dokladnie leku oxycontin, mogloby tak wygladac w raporcie sekcji zwlok?:
“ zmarł w następstwie ostrej niewydolności krążenia i oddychania z obrzękiem płuc, przy czym wynik sekcji zwłok oraz wykonanych badań dodatkowych nie wskazały jej przyczyny i mechanizmu."

czy to nie dziala tak, ze wyszloby to w takim przypadku np w toksykologii, i tak by tez bylo napisane w tym raporcie? bo doslownie tylko tyle informacji dostalam z tej sekcji. nic wiecej nie mam szansy sie dowiedziec. a to doslownie jedyna przyczyna o ktorej moge sie domyslac.
  • 600 / 107 / 0
Może @DexPL coś by podpowiedział w temacie? Napisz do niego priv. Mi się wydaje ze tak ale chu*a się znam na medycynie
  • 1081 / 304 / 2
@krzychv dexa już z nami nie ma, miał piękny pogrzeb [*] (jako członek teamu oczywiście i użytkownik forum)
Vape peny z 'oksykodonem' sam zgłaszałem do sinu i do Mestosława, jednak jak widać vendorzy wygrali, chuj im w dupę z całego serca.
wstawiam dowód na zgłoszenie z datą, kiedy to było.
Zrzut ekranu 2024-11-25 174842.png
edit: zgłaszane było to 30 czerwca lipca br.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 600 / 107 / 0
a to nie wiedziałem ze Dexa juz z nami nie ma. @Merx
Chodzi mi dokładnie o te same vapo co na zdjęciu. Mogą być również inaczej wyglądające z podobnym podpisem. Radzę całkowicie zrezygnować z korzystania lub zachować poważną ostrożność podczas stosowania jakichkolwiek "vape z opio" "vape o mocy oxy" itp
  • 440 / 66 / 0
Co myślicie o takim miksie? Oksy pokruszyć, jakiegoś kryształa betaketona pokruszyć, zmieszać to żeby utworzyło mieszaninę jednorodną, ukreślić i wciągnąć? taki american-polish sniff speedball. Próbował ktoś tego albo czegoś podobnego?
ODPOWIEDZ
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.