Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2722 / 587 / 0
ketamina albo PST, najlepiej na zmianę ;)
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1339 / 337 / 13
Gdybym miał taką rękawice jak Thanos z Avengers i na pstryknięcie palca wyparowałyby wszystkie narkołyki na świecie, to dla siebie i moich wybrańców zostawiłbym same najlepsze a reszcie kazałbym palić pozostałe syntetyczne kannabinoidy. %-D :świnia:
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 18 / 0
Heroine
  • 2948 / 247 / 0
makiwara.
\\ tak, wiem, że to nie substancja, ale może być.

Swoją drogą był już chyba taki temat.
  • 40 / 4 / 0
najlepiej taka po której nie ma zwały i nie uzależnia
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 270 / 65 / 0
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 10 / 2 / 0
Ja bym chciał żeby zawiesiła mi się faza od morfinki p.o 200 mg.

Wtedy przeszedł bym przez życie niczym ciepły nóż ze zmywarki przez masło.
Nic innego nie musiał bym wtedy brać. Ehhh szkoda że receptorów opiatowych nie można aktywować na jakies hasło , tak po prostu xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.