Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Strasznie też siada na błędnik bo nazajutrz czułem się jak mały brzdąc z chorobą lokomocyjną w trasie. Kapeć w mordzie i mdłości raczej do przezwyciężenia... takie tam małe niedogodności po podróży.
Na temat długotrwałych skutków ubocznych się nie wypowiadam, bo jak na razie stosuje za krótko i tylko rekreacyjnie.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Ehhhh. Ja juz nie wiem co to ma znaczyc, ale od kad to sie wzielo w moim życiu to jest mi strasznie dziwnie
Jakos moze z 3 tygodnie (prawie 4 tyg) temu zażyłam 300mg deksa i wypilam piwko przed i na zejsciu pojawiły mi sie CEVy. Na zejsciu juz zasypiałam i uznalam, że to całkowicie normalne i olałam.
Olałam to do czasu, aż nie zaczely mi sie te CEVy pojawiac codziennie gdy zasypiałam. One sie utrzymuja mi do teraz jak chodze spać i nie wiem czy to jest juz powod do zmartwień czy nie
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Myślę że nie ma się co przejmować.
Cevy przy zasypianiu to nic inwazyjnego względem wpływu na funkcjonowanie.
Może minąć ale nie musi a to nic klopotliwego imo.
Wie ktoś dlaczego cała paczka accodinu na mnie nie zadziałała? Pierwszy raz zjadlem
Rozumiem, że efektów zero (brak podwójnego widzenia, przyspieszonego bicia serca, zawrotów głowy, mdłości)? No i Acodin prosto z apteki, a nie "od znajomego"?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.