Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 213 / 12 / 0
LL fioletowe. Nieco większe niz niebieskie flubro, również od człekokształtnego.
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 757 / 114 / 0
racja fioletowe nie zielone, imo działają jak powinny ale jeden tabs to taka mgiełka, od dwóch trzeba zaczynać, powinno być umiarkowanie dobrze

zielone to są te meo-mipty co leżą u mnie odłogiem i jakoś nie doczekały się testów, może jutro
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 213 / 12 / 0
Ludziska, zarzuciłem wczoraj po pld w sumie ok 20mg flubromazepamu i dziś planuje na chillku polatac z wizualami z Hometem.
W razie czego wzmocnię go ziołem, co o tym sądzicie? Nie za bardzo spłyci to OEVy i CEVy? Na Mentalu mi nie zależy, bo umysl po homecie jest względnie normalny...
Pozdro
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 757 / 114 / 0
nie powinno jakoś zbytnio wpłynąć, dla pewności możesz odczekać 24h od brania flubro, zwłaszcza że 20mg to sporo, ja bym chyba spał 15 godzin po takiej porcji
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 4894 / 853 / 0
Dobrze będzie. Weź 5mg więcej Hometa i tyle. Raz jak wziąłem benzo na sajko to był ciekawy efekt że psychicznie się czułem normalnie a wizualnie było spoko :)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.