Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 213 / 12 / 0
LL fioletowe. Nieco większe niz niebieskie flubro, również od człekokształtnego.
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 757 / 114 / 0
racja fioletowe nie zielone, imo działają jak powinny ale jeden tabs to taka mgiełka, od dwóch trzeba zaczynać, powinno być umiarkowanie dobrze

zielone to są te meo-mipty co leżą u mnie odłogiem i jakoś nie doczekały się testów, może jutro
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 213 / 12 / 0
Ludziska, zarzuciłem wczoraj po pld w sumie ok 20mg flubromazepamu i dziś planuje na chillku polatac z wizualami z Hometem.
W razie czego wzmocnię go ziołem, co o tym sądzicie? Nie za bardzo spłyci to OEVy i CEVy? Na Mentalu mi nie zależy, bo umysl po homecie jest względnie normalny...
Pozdro
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 757 / 114 / 0
nie powinno jakoś zbytnio wpłynąć, dla pewności możesz odczekać 24h od brania flubro, zwłaszcza że 20mg to sporo, ja bym chyba spał 15 godzin po takiej porcji
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 4894 / 853 / 0
Dobrze będzie. Weź 5mg więcej Hometa i tyle. Raz jak wziąłem benzo na sajko to był ciekawy efekt że psychicznie się czułem normalnie a wizualnie było spoko :)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.