4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
No ja napewno gadać z ludźmi nauczyłem się łatwiej, i chyba mam bardziej ADHD
  • 5 / / 0
U mnie ketony wywołały głównie nerwicę, lęki lecz także rozwinięcie się schizofrenii jak i masę innych mniejszych skutków ubocznych, które niekoniecznie są złe ale dobre też nie, zależy z jakiej perspektywy sie na nie patrzy ale chyba nikogo nie zdziwi że przeważają w ogromnym procencie te negatywne %-D %-D %-D
  • 4 / / 0
U mnie zdecydowanie dużo łatwiejszy kontakt z ludźmi, kiedyś miałem z tym problem. Nerwowy bardziej jak narazie na pewno nie jestem
  • 1 / / 0
Być może moje spostrzeżenie zaskoczy. Zmienił się mój sposób postrzegania ludzi czy ktoś bierze czy nie. Zacząłem zwracać uwagę na symptomy po. Katar w ładną pogodę, pocenie się nawet w klimatyzowanym porządnie pomieszczeniu, drżenie rąk, przewlekłe zmęczenie. Po zauważeniu tych symptomów pojawia się stwierdzenie "Pewnie też ładuje".
  • 34 / 14 / 0
Oprócz takich typowych symptomów jak i oczywiście pozytywów wynikających z brania to zauważyłem u siebie większe problemy z wysławianiem się, konkretnie ze znalezieniem odpowiedniego słowa. Ogólnie wydaje mi się, że trochę wolniej mój mózg pracuje.
  • 4340 / 701 / 2117
@DerLinde a jakie dawki i przez jaki czas brałeś? Bo mnie to ciekawiło, na jakiej przestrzeni czasu można spodziewać się zmian po mefce.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1 / / 0
@deadmau5 powiem tak, waliłem przez 4 miesiące z czego prawie 2 miesiące na ciągu, po wcześniejszych dawkach przyjmowalem nawet do 15g mefedronu w jedną noc zdarzylo sie kilka razy i za jednym z nich trafiłem do szpitala z szansą na toże moge stracic wzrok, na szczęście wszytsko wróciło do normy. Jaki morał? ĆPAJ SPORT
  • 12 / / 0
Sprawił, że straciłam większość przyjaciół przez swoje uzależnienie i byłam przez kilka miesięcy bezdomna. Nikomu nie polecam. Byłam również bardzo nerwowa podczas brania.
  • 5 / / 0
Stałem się bardziej otwarty do ludzi, gdzie wcześniej byłem bardzo mało mowny.
  • 112 / 39 / 0
Zawsze mnie śmieszy ten motyw z tym że łatwiej gadać z ludźmi po użytkowaniu empatogenów, nawet jak przestają działać. W sensie coś w tym jest i ciekawe co za to odpowiada, ale na dłuższą metę powodują odwrotną zależność i rozwalają każdy aspekt życia.

@1zwierzu6 Z ciekawości jak długo walisz i jakie ilości
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.