Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
kodeina sama w sobie działa depresyjnie na ośrodek oddechowy, także nie dziwne, że wzmocniła to uczucie.
The body or a conscious mind'
Godzinę później rzygałem krwią, także nie polecam bez niemycia.
Jak zjadłem kiedyś 16g umytych to tylko trochę bolał mnie brzuch.
Da się, ale negatywne skutki uboczne raczej Cię przed tym powstrzymają. Nasionka nawet w małych dawkach wywołują mdłości, spłycenie oddechu, uczucie ciężkich nóg. To działanie z czasem będzie się nasilać. Do tego dochodzą pojawiające się problemy z pamięcią. Alternatywą jest ekstrakcja wodna / alkoholowa, ale nie eliminuje tych negatywnych efektów w 100%.
Odkąd smartshopy zaczęły sugerować mikrodawkowanie LSA jako alternatywę dla LSD (około 3-4 lata temu) to Internet został zasypany "pozytywnymi" raportami i artykułami na ten temat. Zwrot o 180 stopni w stosunku do tego co pisano o mikrodawkowaniu LSA wcześniej.
███ Moja strona o etnobotanice i konopiach:
██ »»»–––––––––► https://herbsman.pl ◄–––––––––«««
█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
To jest substancja do głębokiego, zmieniającego życie tripa przeplatanego obawami o wyrzyganie wnętrzności przy ogromnym uziemieniu, nie idzie się ruszyć.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Ja z kolei wczoraj ojebałem tabsy typu party pills z HWBR. 10 ojro, a faza porównywalna z 1.5 kartona. Nie spodziewałem się, do tego zero mdłości.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.