Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
kodeina sama w sobie działa depresyjnie na ośrodek oddechowy, także nie dziwne, że wzmocniła to uczucie.
The body or a conscious mind'
Godzinę później rzygałem krwią, także nie polecam bez niemycia.
Jak zjadłem kiedyś 16g umytych to tylko trochę bolał mnie brzuch.
Da się, ale negatywne skutki uboczne raczej Cię przed tym powstrzymają. Nasionka nawet w małych dawkach wywołują mdłości, spłycenie oddechu, uczucie ciężkich nóg. To działanie z czasem będzie się nasilać. Do tego dochodzą pojawiające się problemy z pamięcią. Alternatywą jest ekstrakcja wodna / alkoholowa, ale nie eliminuje tych negatywnych efektów w 100%.
Odkąd smartshopy zaczęły sugerować mikrodawkowanie LSA jako alternatywę dla LSD (około 3-4 lata temu) to Internet został zasypany "pozytywnymi" raportami i artykułami na ten temat. Zwrot o 180 stopni w stosunku do tego co pisano o mikrodawkowaniu LSA wcześniej.
███ Moja strona o etnobotanice i konopiach:
██ »»»–––––––––► https://herbsman.pl ◄–––––––––«««
█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
To jest substancja do głębokiego, zmieniającego życie tripa przeplatanego obawami o wyrzyganie wnętrzności przy ogromnym uziemieniu, nie idzie się ruszyć.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Ja z kolei wczoraj ojebałem tabsy typu party pills z HWBR. 10 ojro, a faza porównywalna z 1.5 kartona. Nie spodziewałem się, do tego zero mdłości.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.