Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Tzn z czym najlepiej przyjmować amfetamine. Nie chodzi mi o wasze ulubione mixy ale z czym według was najlepiej lub chujowo się komponuje.
Ja np sporo palę zielska i chleje alko jak szuram ścierwo. Czasami wydaje mi się, że zupełnie niepotrzebnie bo słabo klepie ale z drugiej strony na peaku kwasa jak zajebalem to w moment ogar mimo to psychodelia pozostała.
Piszcie swoje doświadczenia.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
feta+alko= komponuje się zajebiście ale w dłuższej perspektywie wyrządza więcej szkód i bardziej ryje psyche niz samo ścierwo.
feta+ benzo= dobrze się uśpić benzo ale też jak pójdziesz w taki ciąg codzienny to ryje banie.
feta+MDMA= zajebisty mix na impreze do klubu itd tylko uważać z dawkami.
feta+ mefedron+ zioło = chujowy mix, psychoza instant nie polecam.
Więcej grzechów nie pamiętam, jak sobie przypomnę kiedyś to napiszę.
amfetamina+fenibut
amfetamina+pregabalina
Wszystkie….genialne
Kompozycja idealna, bardzo uzależniająca
Odradzam takie miksy częściej niż raz w miesiącu
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.