Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1510 / 389 / 13
Widziałem podobny temat w lekach i doszedłem do wniosku, że przydałby się taki temat poświęcony amfetaminie.

Tzn z czym najlepiej przyjmować amfetamine. Nie chodzi mi o wasze ulubione mixy ale z czym według was najlepiej lub chujowo się komponuje.

Ja np sporo palę zielska i chleje alko jak szuram ścierwo. Czasami wydaje mi się, że zupełnie niepotrzebnie bo słabo klepie ale z drugiej strony na peaku kwasa jak zajebalem to w moment ogar mimo to psychodelia pozostała.

Piszcie swoje doświadczenia.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 52 / 16 / 0
Mieszanie fety z pregabaliną dawało mi zdecydowany przyrost empatii i chęci do gadki. W tej kwestii trochę jak MDMA. Nie było pregabalinowego zmulenia i nie było stimowych lęków. Nie ma sensu za bardzo sniffować pregabaliny, więc trzeba wziąć ją odpowiednio wcześniej. W każdym razie przyjemny miks.
"Każdy dzień to od­ro­bina życia: każde prze­budze­nie, to od­ro­bina na­rodzin, każdy po­ranek, to od­ro­bina młodości, każdy sen zaś, to na­mias­tka śmierci."
  • 5281 / 948 / 0
feta+zioło= na początku spoko, dobrze było na zjeździe zapalić czy się uśpić później zaczęły się pojawiać paranoję na tle serca.
feta+alko= komponuje się zajebiście ale w dłuższej perspektywie wyrządza więcej szkód i bardziej ryje psyche niz samo ścierwo.
feta+ benzo= dobrze się uśpić benzo ale też jak pójdziesz w taki ciąg codzienny to ryje banie.
feta+MDMA= zajebisty mix na impreze do klubu itd tylko uważać z dawkami.
feta+ mefedron+ zioło = chujowy mix, psychoza instant nie polecam.

Więcej grzechów nie pamiętam, jak sobie przypomnę kiedyś to napiszę.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 165 / 28 / 0
amfetamina+baklofen
amfetamina+fenibut
amfetamina+pregabalina
Wszystkie….genialne
Kompozycja idealna, bardzo uzależniająca
Odradzam takie miksy częściej niż raz w miesiącu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.