Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12588 / 2437 / 0
Jednak mniejsze zło pasuje idealnie : )
  • 79 / 22 / 0
Muszę się z wami podzielić moim dzisiejszym spostrzeżeniem ;)
Jakiś czas temu zacząłem sobie w miarę regularnie biegać na dworze, ale tak sie złożyło, że nie paliłem zioła po treningu. Dzisiaj z okazji rozpoczętego urlopu i przebiegnięcia paru kilometrów, postanowiłem sobie wziąć 3 większe buchy z wapka. I kurde, jaki to jest upgrade fazy. W ogóle nie czuje zmulenia, umysł jest bardziej bystry, uczucie relaksu jest spotęgowane. Naprawdę polecam spróbować zapalić po uprawianiu sportu, mnie się bardzo podoba.
  • 44 / 9 / 0
Po sporcie nastąpił wyrzut endorfin + dopalenie zipka i jest taki efekt.
  • 12588 / 2437 / 0
Endorfiny, tlen + kanna. Też dawno temu to "odkryłem", że po wysiłku lepiej działa. Czasem jest tak, że już po 1 machu tak się spocę, że nie daję rady dokończyć nabicia.
Nie trzeba też palić - już sam wysiłek daje bardzo wyraźną "fazę".
  • 1455 / 594 / 0
@deadmau5 chyba zartujesz . Zobacz sobie jak wyglada stoner po 10 latach a jak alkus . Albo inaczej , Ty pij wodke cala noc a ja bede jaral do rana potem wstaniemy zrobimy bieg na 5km i sudoku rozwiazemy jak myslisz komu lepiej pojdzie ?

Ostatnio na festiwalu sobie pozwolilem troche wiecej popalic 3 wieczory z rzedu nad brzegiem rzeczki wieczorem klimat 10/10 do tego jakies piwko smakowe i bylo konkretnie . Zmieszalem 2 indici 1 sative i haszysz w jeden mocarny mix %-D Pod scena bylem jak zahipnotyzowany ale po godzinie nawet bylem w stanie w pogo sie wbic tez .
Teraz robie przerwe na zbicie tolerki wiec w ten weekend 0 .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1945 / 316 / 0
Jakiekolwiek porównywanie marihuany do trucizny jaką jest alkohol to ogromne nieporozumienie:) Bakam nałogowo od ponad 15 lat a zdrowiem cieszę się nieskazitelnie doskonałym (nie wliczając delikatnych lęków które mam od urodzenia)
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1 / / 0
Siemanko mam problem z ganją którą kocham prosze o szybką odpowiedz otóż paliłem bardzo dużo i 7 g dziennie w cszczytiowym momencie pale od 14 roku zycia od początku 14 urodzin i problem polegan a tym ze podczas 3 letniego palenia mialem max 2 miesiadze przerwy łącząc dni w ktorych nie paliłem no i kurde zarzucałem rozne dopy feta/mefa/ coca cola jakies inne dopalacze w koncu nadszedl czas na pierwszą pigułe to bylo nie dawno piguła z szwajcarji z zurychu 312 mg po obrobkach zajebałem i myslalkem ze umre oko nie reagowalo na swiatlo itp itd od 18 trzymalo do 6 rano a polowa tylko zarzucona a waze 60 kg no i potem walilem mefe wszystko git i jaralem w chuj w koncu bralem po 50 g zielska paliłem i w koncu nadszedla finalna noc z braciakiem pojechalismy do dila i zioma na nocke bo mial sie z dziewczyną spotkac no i w te noc nad ranem przyszedl ziomek dal bucha nazwal to zielona kulka ja po zlapaniu zachłannych 2 machow ze lufa cala zeszla prawie polozylem sie w miare git bylo jeszcze sniffowalem troche malutko 0.05 g a po 5 minutach czarno przed oczami troszke swiat wirowal troszcze ale najbardziej to bylo widac małe kratki składające sie w miliony kwadracikow bylo mi slabo trzeslem sie na lozko i zadzwonielm po ojca finalnie gdy juz po mnie byl juz schodzilo w ten sam dzien zapalilem z uprawy ktora widzialem na oczy od zioma buszka fast haze z THC THC pod sen i znowu prawie to samo tylko ze gorzej nie chcialo przejsc duszno dusilem sie tetno skakało i wgl no zimno bylo w nocy wyszlem bez koszulki w gaciach na dwor i nic normalnie nie bylo ziomno potem straszne lęki chcialem sie zabijac przez to poszled do psyhiatry dal mi lorafen lorazepam 1mg pobralem troche i przeszly te lęki ale zostaly natrętne mysli iz kocham ganje traktuje ją jak osobe to wkurwia mnie to mam ziolko z uprawy ktorą widze czasem jak jestem u zioma i zapale 2 buszki z lufy i jest ok ale chcial bym wiecej chcial bym sie skurwic ale nie moge bo jak zapale więcej czasem to czuje takie nie przyjemne uczucie takie w kręgosłupie jak by drętwienie coś w ten deseń ale gdy wsstane i przejde sie czym zajme w miare glowe to mija prosze o pomoc dam wszystko jak ktos powie jak to naprawic żałuje tej piguły tego prochu tych alkocholi ja chce tylko jarac i aktualnie tylko to robie nie pije kofeiny nie pije herbaty elektrolity caly czas witaminy inne zdrowo zyje procz jedzenia i jest troszke lepiej ale jak by nie czuje klimatu nie czuje tego czegos prosze o pomoc ktos tak mial mysle ze najwazniejsza czesc jest z kręgosłupem bo tego u nikogo nie widziałem kto mial problemy z ganja tak jak by pod pępkiem dziwne uczucie i takie ze rozrywające uczucie nieprzyjemne moze to euforia tylko sie jej boje nie wiem brakuje mi jaranka plz help :< admin nie usuwaj wątku bo nie umiem zalozyc moze tu znajde odpowiedz
  • 4350 / 701 / 2117
@CieplaPoduszka Zupełnie nie zrozumiałeś mojego przekazu. Mówiąc, że nie ma różnic między substancjami, mam na myśli, że zarówno jedna, jak i druga są narkotykami. To, gdzie i jakie szkody są wyrządzane, jest już kwestią dyskusyjną. Niektórzy odpierdalają po spożyciu alkoholu, podczas gdy inni robią to samo po użyciu marihuany.

Nie stoję po tej stronie barykady, którą sugerujesz. Moja styczność z marihuaną miała miejsce dawno temu i z perspektywy czasu uważam, że wyrządziła ona mniej szkód w moim życiu niż alkohol.

Przypuszczam, że nie jestem odosobnionym przypadkiem, jednak czy każda osoba doświadcza tych substancji w taki sam sposób, jak ja czy Ty? Oczywiście, że nie. To kwestia indywidualna, jak silnie narkotyki wpływają na daną osobę i co przyjdzie jej do łba.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 12588 / 2437 / 0
Jeszcze nigdy nie widziałem, żeby komuś odpijało po mj, jak po alko. Agresja itp. Jedynie salwy śmiechu można by podpiąć po "odpierdalanie".
  • 3239 / 552 / 0
02 sierpnia 2024aurora20 pisze:
Bakam nałogowo od ponad 15 lat
Ile dziennie przepalasz po tylu latach nałogu.
Mi medyk schodzi 2g/dz i nie mogę wejść w daily przy takich obciazeniu ekonomicznym. Myślę czy nie korzystniej wrócić do szarej strefy.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.