Jakiś czas temu zacząłem sobie w miarę regularnie biegać na dworze, ale tak sie złożyło, że nie paliłem zioła po treningu. Dzisiaj z okazji rozpoczętego urlopu i przebiegnięcia paru kilometrów, postanowiłem sobie wziąć 3 większe buchy z wapka. I kurde, jaki to jest upgrade fazy. W ogóle nie czuje zmulenia, umysł jest bardziej bystry, uczucie relaksu jest spotęgowane. Naprawdę polecam spróbować zapalić po uprawianiu sportu, mnie się bardzo podoba.
Nie trzeba też palić - już sam wysiłek daje bardzo wyraźną "fazę".
Ostatnio na festiwalu sobie pozwolilem troche wiecej popalic 3 wieczory z rzedu nad brzegiem rzeczki wieczorem klimat 10/10 do tego jakies piwko smakowe i bylo konkretnie . Zmieszalem 2 indici 1 sative i haszysz w jeden mocarny mix
Teraz robie przerwe na zbicie tolerki wiec w ten weekend 0 .
Nie stoję po tej stronie barykady, którą sugerujesz. Moja styczność z marihuaną miała miejsce dawno temu i z perspektywy czasu uważam, że wyrządziła ona mniej szkód w moim życiu niż alkohol.
Przypuszczam, że nie jestem odosobnionym przypadkiem, jednak czy każda osoba doświadcza tych substancji w taki sam sposób, jak ja czy Ty? Oczywiście, że nie. To kwestia indywidualna, jak silnie narkotyki wpływają na daną osobę i co przyjdzie jej do łba.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
02 sierpnia 2024aurora20 pisze: Bakam nałogowo od ponad 15 lat
Mi medyk schodzi 2g/dz i nie mogę wejść w daily przy takich obciazeniu ekonomicznym. Myślę czy nie korzystniej wrócić do szarej strefy.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.