Jakiś czas temu zacząłem sobie w miarę regularnie biegać na dworze, ale tak sie złożyło, że nie paliłem zioła po treningu. Dzisiaj z okazji rozpoczętego urlopu i przebiegnięcia paru kilometrów, postanowiłem sobie wziąć 3 większe buchy z wapka. I kurde, jaki to jest upgrade fazy. W ogóle nie czuje zmulenia, umysł jest bardziej bystry, uczucie relaksu jest spotęgowane. Naprawdę polecam spróbować zapalić po uprawianiu sportu, mnie się bardzo podoba.
Nie trzeba też palić - już sam wysiłek daje bardzo wyraźną "fazę".
Ostatnio na festiwalu sobie pozwolilem troche wiecej popalic 3 wieczory z rzedu nad brzegiem rzeczki wieczorem klimat 10/10 do tego jakies piwko smakowe i bylo konkretnie . Zmieszalem 2 indici 1 sative i haszysz w jeden mocarny mix
Teraz robie przerwe na zbicie tolerki wiec w ten weekend 0 .
Nie stoję po tej stronie barykady, którą sugerujesz. Moja styczność z marihuaną miała miejsce dawno temu i z perspektywy czasu uważam, że wyrządziła ona mniej szkód w moim życiu niż alkohol.
Przypuszczam, że nie jestem odosobnionym przypadkiem, jednak czy każda osoba doświadcza tych substancji w taki sam sposób, jak ja czy Ty? Oczywiście, że nie. To kwestia indywidualna, jak silnie narkotyki wpływają na daną osobę i co przyjdzie jej do łba.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
02 sierpnia 2024aurora20 pisze: Bakam nałogowo od ponad 15 lat
Mi medyk schodzi 2g/dz i nie mogę wejść w daily przy takich obciazeniu ekonomicznym. Myślę czy nie korzystniej wrócić do szarej strefy.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.