Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 12 / 1 / 0
@politykier koksu jest bardzo dużo w niemczech zwłaszcza przy granicy holenderskiej no i cracku też jest od w brud. Jako tako z opioidami jest, dostępność raczej taka se.
  • 1758 / 240 / 0
Jak wygląda zakup trawy w Niemczech po legalizacji. Chodzi mi o zakup klubie konopnym nie na ulicy.
Jakie trzeba spełnić warunki?
  • 16 / 1 / 0
Witam. Ma ktoś dobre doświadczenie z ustawianiem się na telegramie? Ewentualnie może ktoś w Monachium?
  • 3 / 3 / 0
Telegram piękna sprawa. Działam z ziomkiem już dłuższą chwilę.
Odezwij się to coś poradzimy.
hyperreal
  • 7 / 1 / 0
A może ktoś Okolice Hamburga ? To samo pytanie. Mogę dojechać...
  • 1758 / 240 / 0
macie za małe ratio żeby ktoś z wami interesy robił
  • 1 / / 0
heroina kokainą ktoa coś wie ? MAGDEBURG Xd
  • 1 / / 0
1. Czy mozna przewiezc z holandia do niemiec: 5g haszu, 15g trufli, 25g niebieskiego lotosu, 25g kratomu.
2. Czy psy celnicze wyczuwaja niebieski lotos lub Kratom
  • 2 / / 0
Re: Niemcy
Nieprzeczytany post autor: geeez »
Czy ktoś ma jakiś sprawdzony kontakt Telegram w Berlinie? Z góry dzięki za wszelką pomoc.
  • 2 / 1 / 0
13 lipca 2024Myszaty225 pisze:
Telegram piękna sprawa. Działam z ziomkiem już dłuższą chwilę.
Odezwij się to coś poradzimy.
hyperreal
Myszaty ja tez w potrzebie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".