Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 12 / 1 / 0
@politykier koksu jest bardzo dużo w niemczech zwłaszcza przy granicy holenderskiej no i cracku też jest od w brud. Jako tako z opioidami jest, dostępność raczej taka se.
  • 1784 / 243 / 0
Jak wygląda zakup trawy w Niemczech po legalizacji. Chodzi mi o zakup klubie konopnym nie na ulicy.
Jakie trzeba spełnić warunki?
  • 16 / 1 / 0
Witam. Ma ktoś dobre doświadczenie z ustawianiem się na telegramie? Ewentualnie może ktoś w Monachium?
  • 3 / 3 / 0
Telegram piękna sprawa. Działam z ziomkiem już dłuższą chwilę.
Odezwij się to coś poradzimy.
hyperreal
  • 8 / 1 / 0
A może ktoś Okolice Hamburga ? To samo pytanie. Mogę dojechać...
  • 1784 / 243 / 0
macie za małe ratio żeby ktoś z wami interesy robił
  • 1 / / 0
heroina kokainą ktoa coś wie ? MAGDEBURG Xd
  • 1 / / 0
1. Czy mozna przewiezc z holandia do niemiec: 5g haszu, 15g trufli, 25g niebieskiego lotosu, 25g kratomu.
2. Czy psy celnicze wyczuwaja niebieski lotos lub Kratom
  • 2 / / 0
Re: Niemcy
Nieprzeczytany post autor: geeez »
Czy ktoś ma jakiś sprawdzony kontakt Telegram w Berlinie? Z góry dzięki za wszelką pomoc.
  • 2 / 1 / 0
13 lipca 2024Myszaty225 pisze:
Telegram piękna sprawa. Działam z ziomkiem już dłuższą chwilę.
Odezwij się to coś poradzimy.
hyperreal
Myszaty ja tez w potrzebie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.