Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 12 / 1 / 0
@politykier koksu jest bardzo dużo w niemczech zwłaszcza przy granicy holenderskiej no i cracku też jest od w brud. Jako tako z opioidami jest, dostępność raczej taka se.
  • 1675 / 230 / 0
Jak wygląda zakup trawy w Niemczech po legalizacji. Chodzi mi o zakup klubie konopnym nie na ulicy.
Jakie trzeba spełnić warunki?
Uwaga! Użytkownik nCuX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 1 / 0
Witam. Ma ktoś dobre doświadczenie z ustawianiem się na telegramie? Ewentualnie może ktoś w Monachium?
  • 3 / 2 / 0
Telegram piękna sprawa. Działam z ziomkiem już dłuższą chwilę.
Odezwij się to coś poradzimy.
hyperreal
  • 5 / 1 / 0
A może ktoś Okolice Hamburga ? To samo pytanie. Mogę dojechać...
  • 1675 / 230 / 0
macie za małe ratio żeby ktoś z wami interesy robił
Uwaga! Użytkownik nCuX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
heroina kokainą ktoa coś wie ? MAGDEBURG Xd
  • 1 / / 0
1. Czy mozna przewiezc z holandia do niemiec: 5g haszu, 15g trufli, 25g niebieskiego lotosu, 25g kratomu.
2. Czy psy celnicze wyczuwaja niebieski lotos lub Kratom
  • 2 / / 0
Re: Niemcy
Nieprzeczytany post autor: geeez »
Czy ktoś ma jakiś sprawdzony kontakt Telegram w Berlinie? Z góry dzięki za wszelką pomoc.
  • 2 / 1 / 0
13 lipca 2024Myszaty225 pisze:
Telegram piękna sprawa. Działam z ziomkiem już dłuższą chwilę.
Odezwij się to coś poradzimy.
hyperreal
Myszaty ja tez w potrzebie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA szukają kontrahenta do produkcji setek tysięcy jointów na potrzeby badań naukowych

Władze federalne USA, a konkretnie Narodowy Instytut ds. Nadużywania Narkotyków (NIDA), ogłosiły nowe zapytanie ofertowe, mające na celu znalezienie kontrahenta, który wyprodukuje setki tysięcy standaryzowanych „papierosów z marihuaną”.

11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu

W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.

Narkotyki na dowóz. Dilerzy zakopują towar

Narkobiznes kwitnie online. Przez komunikator można wybrać rodzaj i ilość narkotyku, a potem zamówić z dostawą do paczkomatu lub wskazać konkretną lokalizację, gdzie diler ma zakopać towar. Ta druga metoda w ostatnim czasie zyskuje na popularności. Krakowskie dzielnice są rozkopywane przez poszukiwaczy nielegalnych przesyłek.