Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 138 / 21 / 0
@odbytniczy1991
Nosem bardzo słabo działa, słabo rozpuszczalne czy coś.
Jak nie chcesz vapować to zjedz, działa bardzo dobrze.
  • 465 / 47 / 0
Spróbuję bo już pół wora do nocha poszło i uczucie jak po mocnej kawie . Po takiej ilości NEPa to by mnie wyjebalo na satelitę a tu XD . Myślałem vapowac w waporyzayorze do zielska takim podłużnym do suszu . Tylko np owinąć trochę w bibułę proszku . To w środek i na około CBD samo . Nie chcę żadnym zapalniczek, folii i gowien. Mam dwie lewe ręce i na bank coś grubo spierdole. Dragi których zażycie wymaga specjalnych umiejetnosci manulach są nie dla mnie
  • 5251 / 942 / 0
@odbytniczy1991 kup sobie oil pipe na alledrogo koszt jakieś 25zl z wysyłką i nic nie spierdolisz.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 50 / 1 / 0
Aiphp hmmm no teraz ciężko o dobre aiphp jak i wgl ciężko o aiphp.
Ale doszedłem metodą prób i błędów że najlepiej działa podana oral. Dużo euforii i mega libido i długość działania 👌🏻
Vapo też ok ale nie aż tak fajnie jak oral. Przy vapo króluje stymulacja, trochę euforii i libido średnio.
Sniffem to czysty speed i wejście na serducho szybko. Przynajmniej u mnie.
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Jaka jest różnica między alfa-PVP a alfa-PiHP? Czy PVP jest bardziej pobudzający?
  • 1738 / 277 / 0
@50buck jak dla mnie A-PiHP działa bardziej euforycznie i mniej schizuje kiedy się z nim poleci, A-PVP jest bardziej nieprzewidywalna.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.