Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 126 / 21 / 0
@odbytniczy1991
Nosem bardzo słabo działa, słabo rozpuszczalne czy coś.
Jak nie chcesz vapować to zjedz, działa bardzo dobrze.
  • 465 / 47 / 0
Spróbuję bo już pół wora do nocha poszło i uczucie jak po mocnej kawie . Po takiej ilości NEPa to by mnie wyjebalo na satelitę a tu XD . Myślałem vapowac w waporyzayorze do zielska takim podłużnym do suszu . Tylko np owinąć trochę w bibułę proszku . To w środek i na około CBD samo . Nie chcę żadnym zapalniczek, folii i gowien. Mam dwie lewe ręce i na bank coś grubo spierdole. Dragi których zażycie wymaga specjalnych umiejetnosci manulach są nie dla mnie
  • 4954 / 865 / 0
@odbytniczy1991 kup sobie oil pipe na alledrogo koszt jakieś 25zl z wysyłką i nic nie spierdolisz.
  • 50 / 1 / 0
Aiphp hmmm no teraz ciężko o dobre aiphp jak i wgl ciężko o aiphp.
Ale doszedłem metodą prób i błędów że najlepiej działa podana oral. Dużo euforii i mega libido i długość działania 👌🏻
Vapo też ok ale nie aż tak fajnie jak oral. Przy vapo króluje stymulacja, trochę euforii i libido średnio.
Sniffem to czysty speed i wejście na serducho szybko. Przynajmniej u mnie.
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.