...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 93 / 14 / 3
Cześć, obecnie od miesiąca nic nie biorę, ostatnim razem wzięłam mefa i klona zarzuciłam ale to było miesiąc temu, od tamtego czasu, (czyt. od mojej czystości) moje życie stało się nudne i przytłaczające. Nie wiem co z sobą zrobić (ADHD), nie mam z kim wyjść (fobia społeczna). Naprawdę jest lipa, chciałabym wiedzieć jak sobie radzicie na trzeźwo.
kontakt i reszta: guns.lol/oooizneb

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka:
  • 510 / 111 / 0
Na ADHD są leki, bez nich jesteś nietrzeźwy tak na dobrą sprawę.
  • 4426 / 707 / 2117
@oooizneb dokładnie tak, w przypadku ADHD ukierunkowałbym się na branie leków. To początek, żeby rozpocząć bezpieczne leczenie i detoks od innych substancji. Problem też może leżeć głębiej, a samo ADHD może go "nawarstwiać".
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.