W małej dawce alkaloidy potrafią stymulowac i oczywiście nie każdego dnia bo kumulują się w organizmie i wtedy uspokajają. Mała dawka to nawet 10mg na kg masy ciała. Chociaż niby mówi, że 10 do 100mg na kg masy ciała jest bezpieczna dawka. Według mnie można zastosować ekstrakt na chłodnej wodzie zalać szklankę po teście na alergię wyciąć kwadrat 1cm na 1mc z cebulki odczekać 20min i mamy oczywiście wodę wypijamy oraz jemy ta ilość raz na 2 lub 3 dni. Niektórzy zalewają gorąca wodę ale wtedy część składników rozkłada się oraz potrafi być taki ekstrakt mocniejszy.
mak syberyjski również działa inaczej niż Mak lekarski czy morfina specyficzny jest lecimy wakacje dirty edition narcotic trust summer 2024.
Oczywiście polecam wam umiar no ale ciekawe
scalono - łysy
Ma właściwości lecznicze wybitne zwłaszcza przeciwbólowe i podnosi nastrój. :)
Dzisiaj w kiełku co nieżrzucil jeszcze do końca skorupki zauważyłem malutką przezroczystą glisde ...
Ale taka naprawdę malutką ..
Doradzcie co robić ...
przeniesiono - łysy
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Te małe " glisdy" zabiły mi z 5 kiełków zagnieździły się w nasionach
Są tak małe i białe/przezroczyste że wyglądają jak jakieś bakterie pod mikroskopem .
Pokrzywka w worku frontem do góry to Coleus Amboinicus, pokrzywka dołem do góry Coleus Neochilus a te listki z pączkami z lewej to Euphorbia hirta.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.