W małej dawce alkaloidy potrafią stymulowac i oczywiście nie każdego dnia bo kumulują się w organizmie i wtedy uspokajają. Mała dawka to nawet 10mg na kg masy ciała. Chociaż niby mówi, że 10 do 100mg na kg masy ciała jest bezpieczna dawka. Według mnie można zastosować ekstrakt na chłodnej wodzie zalać szklankę po teście na alergię wyciąć kwadrat 1cm na 1mc z cebulki odczekać 20min i mamy oczywiście wodę wypijamy oraz jemy ta ilość raz na 2 lub 3 dni. Niektórzy zalewają gorąca wodę ale wtedy część składników rozkłada się oraz potrafi być taki ekstrakt mocniejszy.
mak syberyjski również działa inaczej niż Mak lekarski czy morfina specyficzny jest lecimy wakacje dirty edition narcotic trust summer 2024.
Oczywiście polecam wam umiar no ale ciekawe
scalono - łysy
Ma właściwości lecznicze wybitne zwłaszcza przeciwbólowe i podnosi nastrój. :)
Dzisiaj w kiełku co nieżrzucil jeszcze do końca skorupki zauważyłem malutką przezroczystą glisde ...
Ale taka naprawdę malutką ..
Doradzcie co robić ...
przeniesiono - łysy
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Te małe " glisdy" zabiły mi z 5 kiełków zagnieździły się w nasionach
Są tak małe i białe/przezroczyste że wyglądają jak jakieś bakterie pod mikroskopem .
Pokrzywka w worku frontem do góry to Coleus Amboinicus, pokrzywka dołem do góry Coleus Neochilus a te listki z pączkami z lewej to Euphorbia hirta.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.