Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Podajemy nazwy substancji,nie nazwy handlowe ~ Atro
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
05 maja 2024matinowak01 pisze: Czy benzodiazepiny, a konkretnie alprazolam do którego mam dostęp, może mi zastąpić alkohol pity w celach towarzyskich? Powiedzmy 1 mg na imprezkę raz w tygodniu na przykład? Działa na te same receptory to czy mogę się spodziewać tego "towarzyskiego rozluźnienia"? Niestety stary się robię i mam dosyć zdychać na kacu cały dzień nawet jeśli to są tylko 3 piwa XD a jak alprazolam ma się do mixów z ziołem?
tak btw. masz zdychanie całodniowe z powodu trzech browarów? Idź lepiej do labu i sprawdź jak tam wątroba.
05 maja 2024matinowak01 pisze: Czy benzodiazepiny, a konkretnie alprazolam do którego mam dostęp, może mi zastąpić alkohol pity w celach towarzyskich? Powiedzmy 1 mg na imprezkę raz w tygodniu na przykład? Działa na te same receptory to czy mogę się spodziewać tego "towarzyskiego rozluźnienia"? Niestety stary się robię i mam dosyć zdychać na kacu cały dzień nawet jeśli to są tylko 3 piwa XD a jak alprazolam ma się do mixów z ziołem?
Nie mieszam leków z alkoholem, ale zakładając że jednak tak by się stało to wypicie 1 czy 2 piw do 0.5 mg czy 1 mg robi aż taki gnój?
Nie mieszaj benzo z alko . Nie zastępuj jednego , drugim. Poprostu. Rada starego polioksy
05 maja 2024matinowak01 pisze: @elcamino
Nie mieszam leków z alkoholem, ale zakładając że jednak tak by się stało to wypicie 1 czy 2 piw do 0.5 mg czy 1 mg robi aż taki gnój?
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Teraz, to może wyraźne uczucie naćpania trwa 3-4 godziny, a poza tym uczuciem, to klon działa jedynie w tle, sprawia, że się nie boję i nie mam lęków, jestem bardziej towarzyski i rozmowny, ale jednak, brakuje mi tego półdobowego kopa, co dawniej.
Sprawia to, że aby odczuwać tę przysłowiową "fazę" przez pół dnia, a nie tylko wyciszenie lęków, bez zbytniego namysłu, biorę 2 lub 3 tabletki dziennie, przez co jeszcze bardziej zwiększa mi się tolerancja.
Planuje zaopatrzyć się w trochę Xanaxu, ale tak poza tym, to nie wiem co robić. Podobno tolerancja na benzo, może spadać aż około rok, ale może są jakieś sposoby, bądź rady, którymi moglibyście się podzielić?
Z góry, dziękuje za odpowiedź.
przeniesiono - detronizator
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".