Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 618 / 0
Tzn ja paliłem biernie ze 2-3 razy tylko, całą karierę w klumpę kreski, znajomy mówił mi że trzeba wiedzieć jak palić żeby długo chmury nie trzymać. ale ten fakt że jakości piko są zmienne jest niezaprzeczalny. Pewniaki zawsze jebały butaprenem, po tym czaiło się dobry sort.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 917 / 235 / 0
Najgorsze jest to że wygląda idealnie cześć kryształków większych, cześć mniejszych, białe,niczym nie pachną, pływają po foli pięknie, nic nie zostaje tyle że działania brak, no niewierze że połowa klona którego jem codziennie ma tu jakiś wpływ.

scalono - detronizator

Jeszcze wybrałem droższa wersję bo ponoć czysta, trochę bym dołożył i kupił bym gram koki dobrej i sprawdzonej,..
  • 61 / 3 / 0
@junkiexl albo dostałeś lipe albo źle to palisz, przecież meth vapo ci się przebije na luzie przez tego klona nawet jakbyś 8mg zjadł.
  • 917 / 235 / 0
@^ prawdopodobnie to był hexen, też ładnie pływa po folii i daje chmurę, ale działa na granicy placebo wapowane. Już jak wciągałem 100 to poczulem działanie stymulujące, więc kupiłem sobie hexena w cenie drogiej meth, ale dzisiaj zostałem poczęstowany alfą i po zvapowaniu kilku chmurek wystrzeliło mnie w kosmos i to po 170mg metadonu:)
  • 326 / 33 / 0
Mam sort od cz. złota. bardzo fajna postać sortu.

23mg daje już duży clearhead po podaniu donosowym, boostuje mega kreatywność oraz chęć robienia rzeczy etc. Jestem bardzo zadowolony. (Dodam że kilka godzin wcześniej przyjąłem sporą dawkę bzd, ale rutynową) nowym użytkownikom nie zalecam żadnych mixów aż nie poznacie substancji, ponieważ łatwo się w ciąg i w psychozę wpakujecie i może mieć to wpływ na wasze dalsze rzycie (psychoza uszkadza mózg- takie fakty)

Jaka dawka iv. jakbym chciał sam profil mety zbadać?
a jaką w miksie (Będę łączył z 600mg oxy)

Z sentymentu do breaking bad będę jeszzcze chciał próbować to palić z methpipe. ;)
  • 56 / 6 / 0
@junkiexl dobry hexen będzie działał waporyzowany też, pewnie dodali tam jakiegoś wypełniacza i stąd problemy z waporyzacją (?)

@Fulminate pali w nos? Psychoza uszkadza mózg bo? Jakieś linki? 600mg oksykodonu? To co ty masz za tolerancję wybitą pod sufit?
  • 326 / 33 / 0
@Up leciutko pali mix z innymi stimami.

Solo działa świetnie i długo, zwała jakąś niespecjalna. Drugi raz to mix ale nie będę tu opisywał.

ps. Mara, jedni łatwiej mają z tym drudzy z innym. Rzadko pukam ale się. Niespecjalnie zmienia. To już troszkę offtop, ale bywało i 800 oxy,600mg mst i dormicum15mg. Obecnie syrop z ktorego schodzę bardzo szybko.
Zdrówka kolego/kolezanko.
  • 3455 / 557 / 2
Bardzo trzeba przy mecie uważać na dawkowanie takie 75mg robi już wyśmienicie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Czy to możliwe żeby buch mety trzymał 3 całe doby, zero spania. Jestem nowicjuszem jeśli chodzi o metę
  • 110 / 29 / 0
Jeśli długo trzymałeś w płucach, nie szurasz często speed'a / mety/koksu i trafiłeś na dobry sort, to może być możliwe, aczkolwiek to tylko moje zdanie. Wziąłeś najpotężniejszy stymulant na świecie (nie tylko wg mnie) więc nie powinieneś być zdziwiony.
Tak jak mocna i uzalezniajaca jest meta, tak mocne wywołuje paranoje i omamy. Ja tego doświadczyłem i chyba mi wystarczy. Paliłem ok. Tygodnia non stop, przerobiłem około 1,5 gieta.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.