Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
71
27%
Thioco
189
73%

Liczba głosów: 260

ODPOWIEDZ
  • 248 / 30 / 0
@Up Pucha, coraz częściej ostatnio też nie mają thico dużej czy ro małej, ale raczej nie zabraknie (oby kurwa). Dostawy mają być w lipcu coś takiego ktoś pisał.

Ja dzisiaj przyjemnie ugrzany tramem oxy kodą i zbenzowany od rana pozdro.
Jak się trzymacie opiowraczki.
  • 2249 / 450 / 0
Co do Antka to nie wiem, natomiast również zauważyłem, że coraz częściej nie ma małych lub dużych paczek thio, a czasem nawet w ogóle.
15 października 2024Ptaszyna pisze:
postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 49 / 7 / 0
18 kwietnia 2024Ukurwiony420 pisze:
@Up Pucha, coraz częściej ostatnio też nie mają thico dużej czy ro małej, ale raczej nie zabraknie (oby kurwa). Dostawy mają być w lipcu coś takiego ktoś pisał.

to ciekawe ,u mnie też ostatnio jest deficyt thico, antka nie preferuję, mocniejszym opio nie tykam, jak pobliskiej aptece będzie thico - to dam znać na forum
  • 248 / 30 / 0
@Up Ja wolę bardziej Antka, po sulfosyfie z thioco boli mnie brzuch i jakieś niestrawności etc. Jak bierzesz raz na jakiś czas to thio lepsze taniej i bez ekstrakcji, ale jak ktoś wali więcej i częściej to wypala bebechy, jak to ktoś pisał akcją smok wawelski xd, thio taczej nie zabraknie chociaż nei wiem, oby...
  • 49 / 7 / 0
tak ja biorę sporadycznie thio, nigdy się nie bawiłem w ekstrakcję z antka, właśnie cena i brak ekstracji przemawia za wyborem thio, czt nie zabryknie thio?? cholera wie... proszę o info jak będą dostawy do aptek, oblecę wtedy swoje w okolicy
  • 170 / 29 / 0
18 kwietnia 2024Ukurwiony420 pisze:

Z doświadczenia wiem, że często na hasło "ale na ktomalek.pl jest napisane dostępne kilka sztuk" często się okazuje, że jednak thio jest na stanie xD farmaceutki z misją
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 45 / 4 / 0
U mnie nie ma tego problemu, choc od tygodnia nie odwiedzalem aptek. Chcialem detox, ale wiadomo jak to jest. Ogolnie w aptekach w ktorych wiem, ze nie daja mi 16 tylko 10 to sie wycwanilem i po prostu zamawiam 16. Choc zakladam ze sie zdarza, ze nie maja na miejscu i one sobie przyjezdzaja. Ale w takich aptekach jak doz co zamowie to po godzine max 1.5 mozna odebrac. Ostatnio w ndz mialem sytuacje, trafilem na ta sama panienke to stwierdzila, ze mi nie sprzeda bo ostatnio bylem, a ona wie ocb. Ale ostatecznie cos tam sobie pogadala i sprzedala zaznaczajac ze to ostatni raz XD
  • 40 / 11 / 0
Miał ktoś styczność z czeską kodeiną Codein Slovakofarma 30 mg? Wygląda ciekawie, 30 mg kodeiny bez żadnych dodatków, próbował ktoś?
  • 391 / 81 / 0
A ja mam pytanie z innej beczki. Bierzecie coś osłonowo na żołądek bezpośrednio do kody? Jakieś ipp itd? Czy coś innego? Wprawdzie zażywam rzadko, ale wolę i tak dmuchać na zimne i się zastanawiam co się najlepiej do tego nadaje. Siemię lniane pewnie by obtoczyło i zablokowało działanie tabsów, co?
  • 11 / 1 / 0
Siema, ma ktoś pomysł co się odjebało? Jestem, przynajmniej byłem (XD) ultra metabolizerem - walilem 1-3 tabsy antidolu i miałem dobra pizde, ciepełko. Dziś wyjebalem cały syrop sosnowy, około 100mg kody, i praktycznie nic. Kiedyś ruszało 10-30mg a teraz nic. Lekkie rozluźnienie i tyle. Z czego to może wynikać? Tolerka? Używam bardzo rzadko, maks raz w miesiacu
Uwaga! Użytkownik MXNSTXR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Koniec e-wizyt na medyczną marihuanę. Polski rząd zaostrza przepisy dotyczące medycznej marihuany.

Minister Zdrowia Izabela Leszczyna podpisała rozporządzenie zaostrzające przepisy dotyczące medycznej marihuany w Polsce. Nowe regulacje wymagają osobistego badania pacjenta przed wystawieniem recepty na substancje kontrolowane, co oznacza koniec e-wizyt na medyczną marihuanę w prywatnych klinikach konopnych. Nowe przepisy mocno uderzają w branżę oraz pacjentów, zwłaszcza niemobilnych, ograniczając dostęp do potrzebnego leczenia.

"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko

Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.

Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech rozdaje własnoręcznie wyhodowany susz

Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech: Mała miejscowość w Dolnej Saksonii zapisuje się na kartach historii jako pierwsze miejsce w Niemczech, gdzie członkowie klubu „Cannabis Social Club” (CSC) mogli legalnie odebrać samodzielnie wyhodowaną marihuanę. Wydarzenie to jest teraz szeroko komentowane jako pierwszy w Niemczech przypadek legalnego udostępnienia marihuany poza celami medycznymi.