ale jakaś benzopregaba w małej dawce bardziej by pomogła niż zaszkodziła chyba
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Jak mi prawko zabrali to od nowa wszystkie kategorie.
Na moto też zdałem za trzecim razem mimo, że jeździlem kupę lat wcześniej.
Btw jak ryczałam załamana pod wordem po pierwszym egzaminie to jakiś dziad się do mnie zwraca bardzo chamsko z pytaniem "a na sprawdzianach też tak rycze". XDDDD jaki debil porównuje jakiś spr z matmy czy cos do państwowego egzaminu
Jakieś rady? Byle nie dragi bo moje 52kg masy ciała i 175cm wzrostu jest szybko rozkładane nawet przez małe dawki. Lekarz rodzinny coś może zaradzić?
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Ze środków zewnętrznych można zalecić naprawdę działające melisę i walerianę. Melisa — łyżkę ziela zalać szklanką wrzątku. Do 20 minut przecedzić. Pić na 2-3 razy w ciągu dnia.
Waleriana — łyżkę suszonych korzeni zalać szklanką wrzątku. Odstawić pod przykryciem. Przecedzić po 20-30 minutach. Pić również w 2-3 porcjach.
To nie są wcale słabe środki. Melisa jest delikatna, ale bardzo skuteczna. Hamuje nawet rozwój komórek nowotworowych!
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.