ODPOWIEDZ
  • 12514 / 2427 / 0
Nie bardzo. Po pierwsze to karalne, a po drugie skończy się w najlepszym przypadku przypałowo.
  • 54 / 9 / 0
Benzo przed egzaminem na prawko to tylko jak ktoś ma wysoka tolerke. Ogólnie uważam ze jak już to metylfenidat a najlepiej nic bo jak nie daj boże się coś wydarzy i wezmą na badania to bedzie chuj
  • 49 / 7 / 0
benzo? moim zdaniem kiepski dosyć, hmmm, może jakaś minimalnie działająca dawka(1mg relanium?, pół tabletki alpry-tj.0.5mg), hmm, żeby reakcia nie była zbytnio opóźniona za kółkiem, ja bym osobieście szedł na trzeźwo na prawko, wyspany i walnął bym mocną kawkę - podwójne ekspresso , tyle ode mnie
  • 1299 / 258 / 0
ja zdawałem bez niczego zesrany
ale jakaś benzopregaba w małej dawce bardziej by pomogła niż zaszkodziła chyba
  • 933 / 293 / 5
Ja bym benzo nie brał, raz prowadziłem po clonie, z całego serca odradzam i również całym sercem żałuje. (z własnej woli tego nie zrobiłem i robił nie będę).
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 2809 / 364 / 0
Zadne benzo .. juz predzej nootropy
  • 429 / 35 / 0
Jaja sobie robicie? Jak nie umiesz jeździć to nie pchaj sie na ulicę. Sam jak prawko robiłem to poraktyka za 3 razem, a jezdzilem duzo wczesniej i zatrzymywali mnie bez prawka,
Jak mi prawko zabrali to od nowa wszystkie kategorie.
Na moto też zdałem za trzecim razem mimo, że jeździlem kupę lat wcześniej.
  • 22 / 5 / 0
Właśnie mi tym tematem przypomnieliście, że zdałem swój egzamin na 2,5 Lorafenu. Wówczas było to dla mnie wybawienie. Aczkolwiek nie róbcie tego w domu - raz że nielegalne, dwa że nieodpowiedzialne, trzy że musicie umieć na trzeźwo ruszyć z archaicznego już obecnie ręcznego typu wajcha pod górkę, ponieważ prawdopodobnie będzie to wasze ostatnie ruszanie z ręcznego pod górkę w życiu.
  • 82 / 6 / 0
co ja mam zrobic? Nie zdałam drugi raz, egzaminator powiedział, że umiem jezdzić, mam super predyspozycje aby jezdzić, ale zeżarł mnie stres (myślałam ze jest git) i mega dupa. Czy coś polecacie zrobić dzień przed egzaminem? Co w dzień egzaminu? Strasznie się stresuje ważnymi egzaminami i potem tylko płaczę.

Btw jak ryczałam załamana pod wordem po pierwszym egzaminie to jakiś dziad się do mnie zwraca bardzo chamsko z pytaniem "a na sprawdzianach też tak rycze". XDDDD jaki debil porównuje jakiś spr z matmy czy cos do państwowego egzaminu

Jakieś rady? Byle nie dragi bo moje 52kg masy ciała i 175cm wzrostu jest szybko rozkładane nawet przez małe dawki. Lekarz rodzinny coś może zaradzić?
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 2655 / 559 / 0
@Poluska Przede wszystkim przed samym egzaminem należy się zrelaksować, usiąść, pooddychać spokojnie z przepony.

Ze środków zewnętrznych można zalecić naprawdę działające melisę i walerianę. Melisa — łyżkę ziela zalać szklanką wrzątku. Do 20 minut przecedzić. Pić na 2-3 razy w ciągu dnia.
Waleriana — łyżkę suszonych korzeni zalać szklanką wrzątku. Odstawić pod przykryciem. Przecedzić po 20-30 minutach. Pić również w 2-3 porcjach.

To nie są wcale słabe środki. Melisa jest delikatna, ale bardzo skuteczna. Hamuje nawet rozwój komórek nowotworowych!
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.