Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 803 / 457 / 0
70-80zl
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 5814 / 1202 / 43
Po ile dropsy ?
Łódzkie i reszta kraju.

Hopsa, hopsa, kto ma dropsa.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 803 / 457 / 0
Łódź 1 - 40 2 - 70 5 - 150
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 0 / 1 / 0
lodz teraz jakoś 50 do 70 za tzw. kryształ, 40 za fetę, 60 za kwasa i 6 dych za zielone
  • 87 / 13 / 3
Po ile teraz chodzi blister majki na Lublinie?
kontakt i reszta: guns.lol/oooizneb

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka:
  • 3614 / 596 / 1
12 kwietnia 2024TheRealMolly pisze:
lodz teraz jakoś 50 do 70 za tzw. kryształ, 40 za fetę, 60 za kwasa i 6 dych za zielone
Ja pierdolę nie wierzę... 6 dych za sztukę palenia?! Toż to jakaś komedia albo cennik dla nastolatków... I to jeszcze w wielkim mieście Łodzi!
Ludzie, to co wy tam palicie? Królewskie odmiany z zawartością 30%, które trzeba rozcieńczac? to jakiś koncentrat? 😀

Cztery dychy za fetę – to ja się ostatnio dowiedziałem że ceny u mnie stoją na poziomie 100-120 za 5 g
Palenie: 200-220 za piątkę
Dropsy: dwie dychy za sztukę
Kwasy- dwa lata temu wychodziło cztery dychy za poczwórny kwadrat
MDMA w krysztale brązowy cukier - 90-100 za gram ale to ceny akurat z covidu

Chriss– Nie mam pojęcia bo nigdy nie pytałem, nie moje pokolenie
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 0 / / 0
Witam wcześniej zle formułowałem pytanie, orientuje się ktoś po ile w Polsce chodzi oryginalna(Makatusin) koda +prome składnik leana
  • 3 / / 0
Ile za xany 2mg?
Tramal 200 retard/w płynie?
diazepam
klony
zolpi
Oxy 80
  • 1362 / 348 / 13
po ile teraz meta na śląsku?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 43 / 3 / 0
@Czoug 70zł ćwiara a gram to w zależności od znajomości od 150-250zł.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.