Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 496 / 99 / 0
@Up

Ptaszyno. Luz, bo można mieć jedno i drugie. Ja robię tak. Zazwyczaj w piątki o 18-19 zarzucam kodę. Cały wieczór coś tam sobie robi, wchodzi działanie euforyczne i korzystam z niego kilka h, odpalam film, grzebie coś na kompie, słucham muzyki, potem o 21:30 zjadam jakiś mały posiłek, o 22 zajebuje antyhistaminę o 23 dorzucam jeszcze 10 tabsow kody i faza przechodzi w sedacje, całą noc leżę słucham jakichś audiobooków, creepypast i nodduję.
  • 81 / 11 / 0
Jak wy ekstrachujecie thio? Bo chyba nie jecie hurtowych ilości sulfogwajakolu. Co nie? :patrzy:
Uwaga! Użytkownik elcamino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
Ja już dałem sobie spokój z thjokodinem. 1,5 grama i nic nie czuć po 15tu latach z kodeiną. Odpuszczam sobie ten lek, nie ma sensu truć się dla pseudociepełka.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 496 / 99 / 0
@Up

Po 15 latach łojenia to się nie dziwię, że nic nie czuć. Trzeba robić przerwy i nie być w ciągu. Wtedy doznania są wspaniałe.

Zrób reseta i zobaczysz jak sieknie.
  • 2936 / 243 / 0
07 kwietnia 2024Ptaszyna pisze:
Wycierp tyle co ja to wtedy mi będziesz mówić co ja mam robić, a czego nie.
Gdyby nie chęć zachowania anonimowości to bym Ci wygarnął całe swoje życie i zmiótł tym samym z powierzchni ziemi.

08 kwietnia 2024Mefistofeles1945 pisze:
Ja już dałem sobie spokój z thjokodinem. 1,5 grama i nic nie czuć po 15tu latach z kodeiną. Odpuszczam sobie ten lek, nie ma sensu truć się dla pseudociepełka.
U mnie po 15-stu latach nadal działa, czasem zrobi tak, że aż nodda załapię. Ostatnio to było wkurwiające, bo chciałem w GTA pograć a tu chuj, człowiek zasypiał przed kompem. A jak mam ochotę na sedację (nawet s&s sobie odpowiednie tworzę) to zazwyczaj gówno z tego wychodzi.
08 kwietnia 2024Ptaszyna pisze:
Zrób reseta i zobaczysz jak sieknie.
Czym, ayahuascą ?
  • 3455 / 556 / 2
U mnie lipa @Amunicja nic praktycznie nie działa wyruchałem sobie receptory przez lata grzania...
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5785 / 1185 / 43
A bierzesz jakieś leki stale ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 496 / 99 / 0
08 kwietnia 2024Amunicja pisze:
07 kwietnia 2024Ptaszyna pisze:
Wycierp tyle co ja to wtedy mi będziesz mówić co ja mam robić, a czego nie.
Gdyby nie chęć zachowania anonimowości to bym Ci wygarnął całe swoje życie i zmiótł tym samym z powierzchni ziemi.

Tiaaa, a ja ci zadam jedno pytanie to obędzie się bez opowiadania historii.

A rodziłeś kiedyś ostrego jak brzytwa kamienia nerkowego przez ptaszka, drapiąc w ściany i wyjąc z bólu?

Polecam spróbować. Atrakcje niezapomniane. %-D
  • 496 / 99 / 0
08 kwietnia 2024Mefistofeles1945 pisze:
U mnie lipa @Amunicja nic praktycznie nie działa wyruchałem sobie receptory przez lata grzania...
A odstawienie wszystkiego total na rok?
  • 2936 / 243 / 0
08 kwietnia 2024Ptaszyna pisze:
A rodziłeś kiedyś ostrego jak brzytwa kamienia nerkowego przez ptaszka, drapiąc w ściany i wyjąc z bólu?
Nie. Moja wypowiedź odnosiła się do cierpienia psychicznego. Fizyczne szybko mija.

Aby nie było offa: pamięta ktoś syropy Pini ? Ostatnio o to pytałem i dalej są w aptekach, taka ciekawostka.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.