Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 496 / 99 / 0
@Up

Ptaszyno. Luz, bo można mieć jedno i drugie. Ja robię tak. Zazwyczaj w piątki o 18-19 zarzucam kodę. Cały wieczór coś tam sobie robi, wchodzi działanie euforyczne i korzystam z niego kilka h, odpalam film, grzebie coś na kompie, słucham muzyki, potem o 21:30 zjadam jakiś mały posiłek, o 22 zajebuje antyhistaminę o 23 dorzucam jeszcze 10 tabsow kody i faza przechodzi w sedacje, całą noc leżę słucham jakichś audiobooków, creepypast i nodduję.
  • 81 / 11 / 0
Jak wy ekstrachujecie thio? Bo chyba nie jecie hurtowych ilości sulfogwajakolu. Co nie? :patrzy:
Uwaga! Użytkownik elcamino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
Ja już dałem sobie spokój z thjokodinem. 1,5 grama i nic nie czuć po 15tu latach z kodeiną. Odpuszczam sobie ten lek, nie ma sensu truć się dla pseudociepełka.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 496 / 99 / 0
@Up

Po 15 latach łojenia to się nie dziwię, że nic nie czuć. Trzeba robić przerwy i nie być w ciągu. Wtedy doznania są wspaniałe.

Zrób reseta i zobaczysz jak sieknie.
  • 2932 / 243 / 0
07 kwietnia 2024Ptaszyna pisze:
Wycierp tyle co ja to wtedy mi będziesz mówić co ja mam robić, a czego nie.
Gdyby nie chęć zachowania anonimowości to bym Ci wygarnął całe swoje życie i zmiótł tym samym z powierzchni ziemi.

08 kwietnia 2024Mefistofeles1945 pisze:
Ja już dałem sobie spokój z thjokodinem. 1,5 grama i nic nie czuć po 15tu latach z kodeiną. Odpuszczam sobie ten lek, nie ma sensu truć się dla pseudociepełka.
U mnie po 15-stu latach nadal działa, czasem zrobi tak, że aż nodda załapię. Ostatnio to było wkurwiające, bo chciałem w GTA pograć a tu chuj, człowiek zasypiał przed kompem. A jak mam ochotę na sedację (nawet s&s sobie odpowiednie tworzę) to zazwyczaj gówno z tego wychodzi.
08 kwietnia 2024Ptaszyna pisze:
Zrób reseta i zobaczysz jak sieknie.
Czym, ayahuascą ?
Dawny nick: tur3k
  • 3455 / 556 / 2
U mnie lipa @Amunicja nic praktycznie nie działa wyruchałem sobie receptory przez lata grzania...
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5783 / 1185 / 43
A bierzesz jakieś leki stale ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 496 / 99 / 0
08 kwietnia 2024Amunicja pisze:
07 kwietnia 2024Ptaszyna pisze:
Wycierp tyle co ja to wtedy mi będziesz mówić co ja mam robić, a czego nie.
Gdyby nie chęć zachowania anonimowości to bym Ci wygarnął całe swoje życie i zmiótł tym samym z powierzchni ziemi.

Tiaaa, a ja ci zadam jedno pytanie to obędzie się bez opowiadania historii.

A rodziłeś kiedyś ostrego jak brzytwa kamienia nerkowego przez ptaszka, drapiąc w ściany i wyjąc z bólu?

Polecam spróbować. Atrakcje niezapomniane. %-D
  • 496 / 99 / 0
08 kwietnia 2024Mefistofeles1945 pisze:
U mnie lipa @Amunicja nic praktycznie nie działa wyruchałem sobie receptory przez lata grzania...
A odstawienie wszystkiego total na rok?
  • 2932 / 243 / 0
08 kwietnia 2024Ptaszyna pisze:
A rodziłeś kiedyś ostrego jak brzytwa kamienia nerkowego przez ptaszka, drapiąc w ściany i wyjąc z bólu?
Nie. Moja wypowiedź odnosiła się do cierpienia psychicznego. Fizyczne szybko mija.

Aby nie było offa: pamięta ktoś syropy Pini ? Ostatnio o to pytałem i dalej są w aptekach, taka ciekawostka.
Dawny nick: tur3k
Zablokowany
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.