Rozpuszcza się wszystko co do kryształka, 3cmc bardzo łatwo się rozpuszcza tylko trzeba kryształy na proch zmielić.
W końcu ktoś na moim poziomie.
Ja dawałem 2ml wody na dwie setki.
Co nie ? Wjazd gniecie, aż tak nagle przez ciało, aż w jaja wchodzi.
Inny wjazd niż po metkacie.
Przynajmniej ja i kumpel tak to odczuwaliśmy.
Raz tyle mi zapodał, że to dobrze że w połowie z kabla wyskoczyłem, bo jak bym to całe zajebał to chyba by mnie zabiło.
I to sapanie po strzale.
Przyśpieszony, głośny oddech, też tak masz ?
Ja czasem przyśpieszałem rozpuszczalność tego gówna, podgrzewając lekko zapalniczką metalowy korek od wódy.
Podgrzewanie nie ma sensu, jeśli dobrze masz rozkruszone na pył 3-CMC rozpuszcza się w kilka sekund, jeśli coś sie nie chce rozpuścić najprawdopodobniej są to zanieczyszczenia. Podgrzewajac możesz rozpuścić zanieczyszczenia więc dodatkowo się trujesz.
Kryształowy i @london5 macie taki wjazd tak jakby odrealnienie po podaniu I.V.?
Dlaczego od razu desperatem? ;)
Nie zwracałam uwagi na to dopóki matka mi tego nie powiedziała, wtedy zauważyłam, że faktycznie tak jest. Zapach tego potu jest straszny nawet po kąpieli, jebią wszystkie ubrania, pościel i cała reszta i to NAWET PO WYPRANIU ;) Masakra. Czuć to nawet w całym domu, a pokój mam do góry xD
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.