Rozpuszcza się wszystko co do kryształka, 3cmc bardzo łatwo się rozpuszcza tylko trzeba kryształy na proch zmielić.
W końcu ktoś na moim poziomie.
Ja dawałem 2ml wody na dwie setki.
Co nie ? Wjazd gniecie, aż tak nagle przez ciało, aż w jaja wchodzi.
Inny wjazd niż po metkacie.
Przynajmniej ja i kumpel tak to odczuwaliśmy.
Raz tyle mi zapodał, że to dobrze że w połowie z kabla wyskoczyłem, bo jak bym to całe zajebał to chyba by mnie zabiło.
I to sapanie po strzale.
Przyśpieszony, głośny oddech, też tak masz ?
Ja czasem przyśpieszałem rozpuszczalność tego gówna, podgrzewając lekko zapalniczką metalowy korek od wódy.
Podgrzewanie nie ma sensu, jeśli dobrze masz rozkruszone na pył 3-CMC rozpuszcza się w kilka sekund, jeśli coś sie nie chce rozpuścić najprawdopodobniej są to zanieczyszczenia. Podgrzewajac możesz rozpuścić zanieczyszczenia więc dodatkowo się trujesz.
Kryształowy i @london5 macie taki wjazd tak jakby odrealnienie po podaniu I.V.?
Dlaczego od razu desperatem? ;)
Nie zwracałam uwagi na to dopóki matka mi tego nie powiedziała, wtedy zauważyłam, że faktycznie tak jest. Zapach tego potu jest straszny nawet po kąpieli, jebią wszystkie ubrania, pościel i cała reszta i to NAWET PO WYPRANIU ;) Masakra. Czuć to nawet w całym domu, a pokój mam do góry xD
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.