Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
@KrysztalowyChopak rozpuszcza ci się wszystko? te 400-450mg to raczej w 10 centach wody podajesz? Rozumiem że używasz wody do injekcji? Trochę tolerancję widze masz bo to jest dużo na jednego strzała no chyba że wypadasz z żyły i te 2 centy musisz podać później i szukasz żyły
  • 90 / 21 / 0
Robię 250 mg/1ml takie maksymalne stężenie robię, wyższe już za mocno drażni żyły. 400 mg w 2 ml.

Rozpuszcza się wszystko co do kryształka, 3cmc bardzo łatwo się rozpuszcza tylko trzeba kryształy na proch zmielić.
  • 5774 / 1181 / 43
Oo !
W końcu ktoś na moim poziomie.
Ja dawałem 2ml wody na dwie setki.
Co nie ? Wjazd gniecie, aż tak nagle przez ciało, aż w jaja wchodzi.
Inny wjazd niż po metkacie.
Przynajmniej ja i kumpel tak to odczuwaliśmy.
Raz tyle mi zapodał, że to dobrze że w połowie z kabla wyskoczyłem, bo jak bym to całe zajebał to chyba by mnie zabiło.
I to sapanie po strzale.
Przyśpieszony, głośny oddech, też tak masz ?

Ja czasem przyśpieszałem rozpuszczalność tego gówna, podgrzewając lekko zapalniczką metalowy korek od wódy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 90 / 21 / 0
Tak przyspieszony oddech, głośne płytkie oddechy przez usta, przy większych dawkach uginają się nogi, nie można równowagi złapać, problemy z wysłowieniem no i ten rausz. Najmniej lubię te pierwsze uderzenie i to że nie mogę wdechu zrobić przez kilka sekund. Jeszcze ten smak i jakby coś w gardle bylo.

Podgrzewanie nie ma sensu, jeśli dobrze masz rozkruszone na pył 3-CMC rozpuszcza się w kilka sekund, jeśli coś sie nie chce rozpuścić najprawdopodobniej są to zanieczyszczenia. Podgrzewajac możesz rozpuścić zanieczyszczenia więc dodatkowo się trujesz.
  • 56 / 6 / 0
@KrysztalowyChopak niezłym trzeba być desperatem żeby 3-CMC podawać I.V. ale podawanie metkatynonu I.V. to już jest na prawdę rosyjska ruletka.
Kryształowy i @london5 macie taki wjazd tak jakby odrealnienie po podaniu I.V.?
  • 248 / 83 / 0
@mara02
Dlaczego od razu desperatem? ;)
  • 5774 / 1181 / 43
Raz poczęstowaliśmy takiego kumpla co w kryształy się nie bawił, tylko feta, alko etc.
I taką ścieżkę jak zajebał, to widziałem że zadziałało na niego tak jak na nas działa po podaniu w żyłę.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2535 / 594 / 0
@mara02 3cmc akurat chyba za małe dawki podawałem,bo mnie nie zmiotło jakoś niesamowicie,jakiś tam wjazd miałem,wiadomo.Po dużej dawce brefedronu za to tak,takie mega delirium w akompaniamencie zalania serotoniną.Chwilowe.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 8 / 0
Kurwa Wy tez tak macie ze zabawy z tym specyfikiem powoduja ze jebie Wasz pot, Wy i wszystko w otoczeniu, posciel, poduszki taka chemia jebana? Zniecheca mnie to od brania tego... Swoja droga przez to ciezko ukryc przed domownikami swoja zabawe xD. Ostatnio mialem na prawde transparentny sorcik i to samo. Czy 3mmc wypada pod tym wzgledem lepiej? Oczywiscie bez zbednych kom ze kąpiel itp, bo to podstawa. Pozdro
  • 248 / 83 / 0
Mam to samo 1:1 ;)
Nie zwracałam uwagi na to dopóki matka mi tego nie powiedziała, wtedy zauważyłam, że faktycznie tak jest. Zapach tego potu jest straszny nawet po kąpieli, jebią wszystkie ubrania, pościel i cała reszta i to NAWET PO WYPRANIU ;) Masakra. Czuć to nawet w całym domu, a pokój mam do góry xD
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.