Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 5711 / 1159 / 43
Dałem łapkę.
Hahe, co za pomysły !
Takie tematy to złoto.

Ja bym sobie te wiadro na głowę założył.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 32 / 14 / 0
18 lutego 2024Atropolamine pisze:
Po co jesus.
Z dokładnie tego samego powodu dla którego niektórzy tu eksperymentowali z waleniem wódy i. v. i poprzez wsadzanie sobie nasączonego nią wacika w cztery litery.
  • 1194 / 292 / 12
Na głowę i piznàc młotkiem jebie we łbie dobrze
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 237 / 0
Na biedzie jarało się takie wiadra/wodospady gdzie 9/10 to tyx a 1/10 jakieś okruszki zioła. Wszystko co powiedzieli poprzednicy mogę potwierdzić. Gorzkie to, brzydkie i do niczego.
Wiadro wymieszane tyxem i trawą w normalnych proporcjach to już zupełnie zwyczajna sprawa.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 1194 / 292 / 12
Nie no spoko temat, czekam z niecierpliwością na dalszą debatę;

- Jaki rodzaj tytoniu nadaje sie najlepiej?
- Czy można użyć tyxu z niedopałków?
- Czy używając zapałek mocniej posmyra w płuckach?

Zresztą nieistotne - byłem przed klatką na łowach i zaraz sam przetestuje, niestety nie mam żadnej plastikowej butelki ale ta z hasioka po rozpuchu raczej też sie nada %-D
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2494 / 582 / 0
19 lutego 2024weedotixx pisze:
18 lutego 2024Atropolamine pisze:
Po co jesus.
Z dokładnie tego samego powodu dla którego niektórzy tu eksperymentowali z waleniem wódy i. v. i poprzez wsadzanie sobie nasączonego nią wacika w cztery litery.
No ale to może faktycznie dawać nadzieje na jakąś fazę,a tyxem już bardziej niż w chuj to się nie przepalisz,do tego wystarczy papieros.I wciąż to niezbyt ciekawa faza.No ale dobra spoko niech będzie,czaje ;)
  • 61 / 3 / 0
Waliłem takie wiadra jak byłem nastolatkiem z braku mj. Jak ktoś w ogóle nie pali fajków to na początku coś tam działa potem już nie. I nie polecam takich głupot robić bo jeszcze ktoś potem zacznie jarać fajki czy też jakieś cygara, cygaretki. Swoją drogą dobre są te jagodowe.
  • 50 / 10 / 0
19 lutego 2024london5 pisze:
Dałem łapkę.
Hahe, co za pomysły !
Takie tematy to złoto.

Ja bym sobie te wiadro na głowę założył.
zrobiłeś mi tym dzień xddd

a co do tematu to jest to pomysł totalnie bez sensu
  • 803 / 237 / 0
Trochę nie na temat ale w sumie trochę na temat. Kilka lat temu, jedno z pierwszych bong jakie w życiu paliłem było wymieszane z tytką. Historia jest taka, że do tamtej pory jarałem tylko z dużych, konkretnych bong a tamte było dosyć malutkie i będąc niedoświadczonym postąpiłem z nim tak jak bym postąpił z bongiem trzy razy większym, czyli mocno i długo ciągnąłem w płuca przed puszczeniem sprzęgła. Przejarałem prawie cały cyban na strzał i najpierw od tytoniu prawie się porzygałem i miałem mocne zawroty głowy. Po kilku minutach to wszystko ustąpiło i zrozumiałem, że jestem ujarany jak dziki knur w malinach. Uwalony jak nigdy dotąd, może też jak nigdy później. Nie pamiętam.
Na temat wszystkiego co działo się wtedy w głowie popełniłem trip raport. Jest na neuro:
https://neurogroove.info/trip/loty-zbyt-wysokie
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 11 / / 0
Nie wyobrażam sobie walnąć tytoniu z wiadra, już jak sobie paliłam tytoń z lufy był dla mnie za mocny i nieprzyjemny (chociaż za to bardzo mocny), chyba jednak zostanę przy fajkach z oderwanym filtrem wsadzonych do lufy i tak będę sobie konsumowała nikotynę, i wystarczająco mocne dla mnie i nie za mocne i przyjemne :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Koniec e-wizyt na medyczną marihuanę. Polski rząd zaostrza przepisy dotyczące medycznej marihuany.

Minister Zdrowia Izabela Leszczyna podpisała rozporządzenie zaostrzające przepisy dotyczące medycznej marihuany w Polsce. Nowe regulacje wymagają osobistego badania pacjenta przed wystawieniem recepty na substancje kontrolowane, co oznacza koniec e-wizyt na medyczną marihuanę w prywatnych klinikach konopnych. Nowe przepisy mocno uderzają w branżę oraz pacjentów, zwłaszcza niemobilnych, ograniczając dostęp do potrzebnego leczenia.

"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko

Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.

Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech rozdaje własnoręcznie wyhodowany susz

Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech: Mała miejscowość w Dolnej Saksonii zapisuje się na kartach historii jako pierwsze miejsce w Niemczech, gdzie członkowie klubu „Cannabis Social Club” (CSC) mogli legalnie odebrać samodzielnie wyhodowaną marihuanę. Wydarzenie to jest teraz szeroko komentowane jako pierwszy w Niemczech przypadek legalnego udostępnienia marihuany poza celami medycznymi.