ODPOWIEDZ
  • 5801 / 1197 / 43
Dałem łapkę.
Hahe, co za pomysły !
Takie tematy to złoto.

Ja bym sobie te wiadro na głowę założył.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 32 / 14 / 0
18 lutego 2024Atropolamine pisze:
Po co jesus.
Z dokładnie tego samego powodu dla którego niektórzy tu eksperymentowali z waleniem wódy i. v. i poprzez wsadzanie sobie nasączonego nią wacika w cztery litery.
  • 1345 / 343 / 13
Na głowę i piznàc młotkiem jebie we łbie dobrze
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 835 / 253 / 0
Na biedzie jarało się takie wiadra/wodospady gdzie 9/10 to tyx a 1/10 jakieś okruszki zioła. Wszystko co powiedzieli poprzednicy mogę potwierdzić. Gorzkie to, brzydkie i do niczego.
Wiadro wymieszane tyxem i trawą w normalnych proporcjach to już zupełnie zwyczajna sprawa.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 1345 / 343 / 13
Nie no spoko temat, czekam z niecierpliwością na dalszą debatę;

- Jaki rodzaj tytoniu nadaje sie najlepiej?
- Czy można użyć tyxu z niedopałków?
- Czy używając zapałek mocniej posmyra w płuckach?

Zresztą nieistotne - byłem przed klatką na łowach i zaraz sam przetestuje, niestety nie mam żadnej plastikowej butelki ale ta z hasioka po rozpuchu raczej też sie nada %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2532 / 600 / 0
19 lutego 2024weedotixx pisze:
18 lutego 2024Atropolamine pisze:
Po co jesus.
Z dokładnie tego samego powodu dla którego niektórzy tu eksperymentowali z waleniem wódy i. v. i poprzez wsadzanie sobie nasączonego nią wacika w cztery litery.
No ale to może faktycznie dawać nadzieje na jakąś fazę,a tyxem już bardziej niż w chuj to się nie przepalisz,do tego wystarczy papieros.I wciąż to niezbyt ciekawa faza.No ale dobra spoko niech będzie,czaje ;)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 3 / 0
Waliłem takie wiadra jak byłem nastolatkiem z braku mj. Jak ktoś w ogóle nie pali fajków to na początku coś tam działa potem już nie. I nie polecam takich głupot robić bo jeszcze ktoś potem zacznie jarać fajki czy też jakieś cygara, cygaretki. Swoją drogą dobre są te jagodowe.
  • 52 / 12 / 0
19 lutego 2024london5 pisze:
Dałem łapkę.
Hahe, co za pomysły !
Takie tematy to złoto.

Ja bym sobie te wiadro na głowę założył.
zrobiłeś mi tym dzień xddd

a co do tematu to jest to pomysł totalnie bez sensu
  • 835 / 253 / 0
Trochę nie na temat ale w sumie trochę na temat. Kilka lat temu, jedno z pierwszych bong jakie w życiu paliłem było wymieszane z tytką. Historia jest taka, że do tamtej pory jarałem tylko z dużych, konkretnych bong a tamte było dosyć malutkie i będąc niedoświadczonym postąpiłem z nim tak jak bym postąpił z bongiem trzy razy większym, czyli mocno i długo ciągnąłem w płuca przed puszczeniem sprzęgła. Przejarałem prawie cały cyban na strzał i najpierw od tytoniu prawie się porzygałem i miałem mocne zawroty głowy. Po kilku minutach to wszystko ustąpiło i zrozumiałem, że jestem ujarany jak dziki knur w malinach. Uwalony jak nigdy dotąd, może też jak nigdy później. Nie pamiętam.
Na temat wszystkiego co działo się wtedy w głowie popełniłem trip raport. Jest na neuro:
https://neurogroove.info/trip/loty-zbyt-wysokie
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 11 / / 0
Nie wyobrażam sobie walnąć tytoniu z wiadra, już jak sobie paliłam tytoń z lufy był dla mnie za mocny i nieprzyjemny (chociaż za to bardzo mocny), chyba jednak zostanę przy fajkach z oderwanym filtrem wsadzonych do lufy i tak będę sobie konsumowała nikotynę, i wystarczająco mocne dla mnie i nie za mocne i przyjemne :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.