Hahe, co za pomysły !
Takie tematy to złoto.
Ja bym sobie te wiadro na głowę założył.
18 lutego 2024Atropolamine pisze: Po co jesus.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Wiadro wymieszane tyxem i trawą w normalnych proporcjach to już zupełnie zwyczajna sprawa.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
- Jaki rodzaj tytoniu nadaje sie najlepiej?
- Czy można użyć tyxu z niedopałków?
- Czy używając zapałek mocniej posmyra w płuckach?
Zresztą nieistotne - byłem przed klatką na łowach i zaraz sam przetestuje, niestety nie mam żadnej plastikowej butelki ale ta z hasioka po rozpuchu raczej też sie nada
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
19 lutego 2024weedotixx pisze:Z dokładnie tego samego powodu dla którego niektórzy tu eksperymentowali z waleniem wódy i. v. i poprzez wsadzanie sobie nasączonego nią wacika w cztery litery.18 lutego 2024Atropolamine pisze: Po co jesus.
19 lutego 2024london5 pisze: Dałem łapkę.
Hahe, co za pomysły !
Takie tematy to złoto.
Ja bym sobie te wiadro na głowę założył.
a co do tematu to jest to pomysł totalnie bez sensu
Na temat wszystkiego co działo się wtedy w głowie popełniłem trip raport. Jest na neuro:
https://neurogroove.info/trip/loty-zbyt-wysokie
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.